MHP Silifke'den Esnaf Ziyareti

Başkan Nogay, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Silifke esnaflarını ziyaret etti.

MHP Silifke'den Esnaf Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, esnaf ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı atik mahallesi esnaflarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Her hafta farklı bir mahallede esnaf ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirten Nogay, İlçenin ekonomik gücüne ve ilçedeki istidama yönelik büyük katkısı ve etkisi olan esnaflarımızın her zaman yüzlerinin gülmesini isteriz” dedi.

Nogay, “Esnaflarımızın sorunları ve taleplerini kendilerini ziyaret ederek dinliyor, sorunlara yönelik durumları çözmeye çalışıyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin hizmet kapsamına giren konularda esnaflarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlardan aldığımız olumlu notlarda bizi mutlu ediyor. Her esnafımızı ziyaret edip istek, talep ve sorunlarına kulak vererek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca kendilerini de partimize davet ediyoruz. Şunu bilmelerini isterim ki partili partisiz, siyaset gözetmeksizin ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber hizmet için, çözüm için yanlarındayız. Partimizin kapıları her zaman açıktır. İstedikleri zaman bizlerin bir çayını içmeye gelebilir, sorunlarını bizlerle paylaşabilirler” dedi.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36