MHP Silifke'den Narlıkuyu’ya ziyaret

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Narlıkuyu Mahallesini ziyaret etti.

MHP Silifke'den Narlıkuyu’ya ziyaret
Mahallede bulunan kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Nogay ve ekibinin ziyareti yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Başkan Nogay, vatandaşları tek tek selamladıktan sonra mahalle muhtarı Selahattin Uysal’dan mahalledeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun oldukları dile getiren Mahalle Muhtarı Selahattin Uysal, “bizler Başkan Burhannettin Kocamaz’ın hizmetlerini takdir ediyoruz. Fakat Narlıkuyu Mahallesi olarak bizler bu hizmetlerden fazla yararlanamıyoruz. Şuan mahallemizde içme suyu, cennet – cehennem arası bağlantı yollarının bakımı, yarım kalan düğün salonu, sinekle mücadele, mezarlık ve otobüs durağı gibi konularda eksiklerimiz var. Bu hususlardaki taleplerimizi Büyükşehir Belediyesine ilettik” diyerek Başkan Nogay’dan taleplerinin takipçisi olmasını istedi.

 

Muhtar Uysal’ı ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Nogay, “ bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyemiz gece gündüz demeden, siyaset gözetmeden Mersinimizin geleceği için Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz liderliğinde hizmet sevdasını sürdürüyor. Biliyorsunuz ki kısa sürede büyük adımlar attık. Geçmiş dönemlerde köylerimizde o kadar çok sıkıntılar vardı ki bunların küçük bir kısmı için vatandaşlar rica minnet eder giderilince de kurbanlar keserdi. O günleri tekrar yaşamak istemiyoruz. Büyükşehir belediyemiz Mersin merkezden, en uzak mahallemize kadar sahadadır. Belediyemiz vatandaşların hizmet taleplerine cevap verecek gerekli ekibe ve güce sahiptir. Çünkü hepimizin gönlünde hizmet aşkı vardır. Narlıkuyu Mahallemizdeki sıkıntıların bazıları projelendirip 2018 bütçesine alındı. Kısa zaman içinde tamamlanacağından emin olun. Diğer hususlar konusunda ise talebinizi Sayın Başkanımız Burhanettin Bey’e bizzat kendim iletecek ve takipçisi olacağım”. Dedi

 

Konuşmasının ardından vatandaşlarla bol bol sohbet eden Nogay ve ekibi daha sonra muhtar Uysal ile mahalle mezarlığında ve cennet – cehennem bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36