MHP SİLİFKE İLÇE TEŞKİLATI İL DELEGELERİ İLE BULUŞTU

MHP SİLİFKE İLÇE TEŞKİLATI İL DELEGELERİ İLE BULUŞTU

MHP SİLİFKE İLÇE TEŞKİLATI İL DELEGELERİ İLE BULUŞTU

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı, 1 Ekim'de yapılacak olan MHP Mersin İl Kongresi öncesi Silifke'deki il delegeleri ile bir araya geldi.

 

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay ve ilçe yönetiminin ev sahipliğini yaptığı programa MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Akdeniz İlçe Başkanı  Erdoğan Alkaya, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal, MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkan Yardımcısı Burak Karadayı, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, Ülkü Ocakları Taşucu Başkanı Emir Cömert, Ülkücü İşçiler Derneği Mersin İl Başkanı Veysi Çalışkan, Ülkücü İşçiler Derneği Silifke İlçe Başkanı Metin Araycı, Kamusen Silifke Temsili İbrahim Atalay, MHP Mersin İl Yöneticileri, MHP Silifke İlçe Yönetimi ve il delegeleri katıldı.

Programda konuşan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli; "Öncelikle bu davanın bu günleri gelmesinde emeği geçen büyüklerimizi saygıyla anıyorum. Allah onlardan razı olsun. Çok gerilere gitmeden hatırladığımızda 1994 yılında partimiz için aday bulmakta zorlanıyorduk. Ama o zor günlerde verilen emeklerin karşılığı 1999 yılındaki seçimlerde alındı ve MHP Silifke'de seçimleri kazandı. Çok şükür o zor zamanlardan bugünleri gelindi. Ama bugünlere gelinmesinde de ismini saymakla bitiremeyeceğiz bir çok kişinin emeği var. Milliyetçi Hareket Partisi 3 dönem Silifke'de iktidar oldu. Bugün en büyük ızdırabımızdır Silifke kalesinde 3 hilalin dalgalanmaması. İnşallah 3 hilali tekrar asmak bize nasip olur. Önümüzde 1,5 sene gibi bir zaman var. İyi çalışıp başaracağız. Önümüzde bir il başkanlığı seçimimiz var. Çocukluğum, gençliğim, orta yaşım bu teşkilatın içinde geçti. Teşkilat bana ne görev verirse layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Teşkilatımız taktir etti ilçe ocak başkanı oldum. Ülkü Ocakları Genel Merkezinde Türk Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı oldum. Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı oldum. Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldum. Hepsinde de Allah'ın izniyle muvaffak oldum. Son olarak ta teşkilatımızın takdiriyle MHP Mersin İl Başkanı olarak görevlendirildim. Biz hiç görev istemedik, teşkilatlarımız emretti, Allah nasip etti. Bana verilen bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ömrün yettiğince, son nefesime kadar mücadele edeceğime söz veriyor. Ölmek var, dönmek yok." dedi.

 

Sohbet ortamında geçen toplantıda söz alan katılımcılar yapılacak olan il kongresinde sonuna kadar MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli'nin yanında olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36