MHP Silifke İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma Heyecanı

MHP Silifke İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma Heyecanı

MHP Silifke İlçe Teşkilatı’nda  Bayramlaşma Heyecanı

MHP Silifke  İlçe Teşkilatı bayramlaşma programı yoğun katılımla teşkilat binasında gerçekleşti.

MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, MHP Mersin Milletvekili adayı Kürşat Türker Ercan, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutlayan İlçe Başkanı Levent Nogay değerlendirmelerde bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Nogay“ Ülkemizin içinde bulunduğu durum belli. 15 Temmuz süreci ve sonrasında izlenen politikaların, ne kadar yerinde, ne kadar doğru olduğu göz önünde bulundurduğumuzda Genel Başkanımız nereyi işaret ediyor. Cumhurbaşkanlığında R. Tayyip Erdoğan, Milletvekilliğinde Milliyetçi Hareket Partisi. Bu doğrultuda hepimiz sahada gönül rahatlığı ile oylarımızı isteyerek 24 Haziran’a sağlam bir şekilde çıkmamızın sağlanması lazım. Tereddüt etmeye gerek yok. Gerekli yasalar bu sürecin başında teminat altına alındı. Sizde göreceksiniz. AKP seçmeni Cumhurbaşkanlığında reise, Milletvekilliğinde 15 Temmuz süreci ve sonrasında Yenikapı ruhu, MHP aynı durduğu yerde durduğu gibi, ülkenin bugünlere gelmesinde, süreci atlatmasında ne kadar büyük rol oynadığını biliyoruz diyerek helalinden MHP’ye oyumuzu vereceğiz. Bunu AK Partili seçmen söylüyor. Bu kısıtlı zaman süresinde ne kadar çok seçmene ulaşmanız için sizden özel çaba istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Nice bayramlara birlikte ulaşmanın umuduyla hayırlı bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Vekil adayı Kürşat Türker Ercan'' Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin önemli bir unsuru''

MHP Parti binasında bir konuşma gerçekleştiren Mersin Milletvekili adayı Kürşat Türker Ercan ,24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin bir dönüm noktası olacağını belirterek, partililerden bu konuda hassas olmaları gerektiğine vurgu yaparak, herkesi sandık başına Millyetçi Hareket Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeleri için çağrıda bulundu.Türker Ercan ayrıca ,'' Bugün bayram. Bayramlar birlik ve beraberliğin önemli bir unsurudur. Nasıl burada şu an bir ve berabersek 24 Haziran'dan sonra da aynı şekilde bu tavrimizi sergileyeceğiz. Bayramınızı mübarek olsun, içinizdeki coşku daim olsun.''

Bayramlaşma programı sonrası MHP İlçe Başkanı Levent Nogay  ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte sohbet etmesi ile devam etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36