MHP Silifke Kadın Kolları Kahvaltıda buluştu

MHP Silifke Kadın Kolları Kahvaltıda buluştu

MHP Silifke Kadın Kolları Kahvaltıda buluştu

 MHP Silifke Kadın Kolları tarafından dayanışma ve kaynaşma adına bir kahvaltı düzenlendi.

 HABER: UGUR KAÇAR

Bahçesaray Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltı programına MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz ve ilçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ve ilçe kadın kolları yönetimi, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri,  Türk Eğitim Sen Silifke Temsilcisi İbrahim Atalay ve yönetimi ile çok sayıda partili davetli katıldı.

Programda Konuşan  MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz;  “Bugünler MHP için, birlik ve beraber olma günleridir. Bu ülke için hepimizin sorumlulukları var ve hiç birimiz bu sorumluluklardan kaçamayız. Hepimiz bir ve beraber olmalı, ülkemiz için, partimiz için, davamız için sonuna kadar çalışmalıyız. Bir bütün olarak MHP’yi layık olduğu yere iktidara taşımak için elimizden geleni yapmalıyız. Herkes dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara koyup çalışmalı.”dedi.

Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ise yaptığı konuşmasında: Sevgili partililerim. Zaman zaman parti binamızda kadınlarımızla bir araya gelip Silifke’nin ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal meseleler ile ülkemizin yaşadığı kritik süreci kendi aramızda değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizler kadınlar olarak gücümüzün farkındayız. Bizler her şeyden önce anayız, erkeği, askeri, siyasetçiyi, işadamını yetiştiren anneler. Bizler çocuklarımızı doğrularla yetiştirmek zorundayız. Ülkenin içinde bulunduğu bu kritik süreçte gerçekleri konuşma adına çeşitli vesilelerle bir araya geliyor, birbirimizi gerçeklerden haberdar ediyor, yeni fikirler ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu düşüncelerle yine bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birliğimiz güçlendikçe ülkemiz güçlenecektir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36