MHP Silifke seçim startını verdi

Seçim tarihinin 24 Haziran 2018 olarak belirlenmesinin ardından Parti binasında toplanan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı, Seçim çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

MHP Silifke seçim startını verdi

İlçe binasında yapılan toplantıda Milletvekili Aday Adayları tanıtılırken 24 Haziranda yapılacak ve geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerin analizleri masaya yatırıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya; MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Bozkurt ve Ali Alptekin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Silifke Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Eski MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Eski yöneticiler ve partiye gönül vermiş vatandaşlar katılırken, Aday Adaylarından Av. Kürşat Türker Ercan Yüksek Seçim Kurulu görevi dolayısıyla, Aday Adayı Taner Serbes sağlık sorunu nedeniyle katılamadı.

Toplantıda konuşan Başkan Nogay, Cumhur ittifakı’nın başarıya ulaşacağını belirterek, “Sayın genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır Cumhur ittifakı başarıya ulaşacaktır” dedi.

Aday adaylarını da tebrik eden Nogay, Partimizden Mersin için aday adaylığını açıklayan değerli vekil adaylarımızı öncelikle kutluyor, listeye girseler de girmeseler de beraberce birlik ve dirlik içinde yol alacağımızı bilmelerini istiyorum. Şuan da ilçemizden Mersin için dört aday adayımız var. Bu ileriki günlerde değişebilir. Dört adayımızı da Silifke yakından tanıyor. Onlar içimizden biri, yıllardır partimiz adına mücadele vermiş kişiler. Kendilerine çıktıkları bu yolda sonsuz başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin ifadesini kullandı.

 

“BİZLER DAVAMIZI SATMADIK”

Yapılan toplantıda geçmiş dönemlerdeki seçimleri masaya yatırarak analiz eden Nogay, son günlerde MHP’den istifa eden eski yöneticileri de eleştirdi.

 

Nogay yaptığı konuşmasında şunları kaydetti. “Kurban olduğum Allah'ım babamızın, atamızın dualarıyla o bizlere öyle bir sabır vermiş. Fakat bugünlerde sabrımızı fazlasıyla sınayanlar var. Bundan sonrada fazlasıyla sınayacaklar.  Ben şunu söylüyorum Levent Nogay Silifke kalesine üç hilali dikene kadar bu sabrından vazgeçmeyecektir. Aynı şekilde bu davaya, bu ülkücü camiaya yıllarını vermiş ağabeylerim gerçekten gönlü ile bu mücadelenin içerisinde bulunan dava arkadaşlarım da bu sabrından vazgeçmeyeceklerdir. Biz satanlardan olmadık olmayacağız.  Kaçanlardan da olmadık ve olmayacağız. Şu salonun içerisinde 5 kişi de kalsak biz bu hareketi yalnız bırakmayacağız. Ve sonuna kadar götüreceğiz.

Ülkücünün şerefli apoleti olan o üç hilali yüreklerinin üzerine takan bizler bunu gururla taşıyoruz.  Fakat bazı şahsiyetsizler bunun hakkını veremeyenler bugün zaten aramızda değildir. Hiç önemli değil, Ülkücü hareket hiçbir zaman seçimlerde sandıkta oy alabilme sanatı sergilememiştir. Ülkücü hareket dik duruşlu insan olabilme mücadelesi vermiştir Ülkesinin geleceği uğruna, çocuklarımız ve gelecek nesillerimiz uğruna, temiz bir ülkeyi onlara temiz bir şekilde teslim edebilme uğrana mücadelesi vermiştir ve verecektir.

Maalesef ki bugün partimizin bu ağırlığını bu duruşunu kaldıramayanlar ve satanlar  var. Burada olmayabilirler.  Hiç sorun değil. Bu kapı herkese açıktır. Bu kapıyı ben hiç kimsenin yüzüne kapatamam. Böyle bir yetkim de yok hakkım da yok. Rahmetli Başbuğ'un emaneti olan bu kapı herkese açıktır. Sadece vatan hainlerine kapalıdır. 2016 öncesi ve sonrasında bunların adını hepimiz biliyoruz. Zapt etmek istediği, devirmek istediği, bu ihanet çemberinde bilinçli olarak hançerleyen şahsiyetler sizlerin haricinde herkes bu kapıdan içeriye girebilir.

Bugünleri de geçireceğiz. 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi meclisteki gücünü fazlasıyla yerine getirecektir. Biz bu süreçte Allah'ın izniyle omuz omuza mücadele edeceğiz. En azından Bizler de özünde, sözünde ve bu davaya bağlı olan kıymetli dostlarım, ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim hep beraber analizimizi yapmış olduk. Şükürler olsun ki bugünleri görmemiz gerekiyormuş.  Nasıl ki 2014 de bir takım oyunlarla yerel seçim kaybettiğimizde ve o dönemlerde Rabbim bize bir şeyleri işaret etmişse o seçimi kaybetmemiz gerekiyormuş ki bugün buradayız. Bugün kaybettiğimiz seçimlerde başımızda olanlar şimdi başka yerlerde, başka kulvarlarda rol oynuyorlar.

15 sene Ülkücü hareket sizlere kimlik verdi. Makam verdi, mevki verdi. Ben bugün acizane sokağa çıktığım zaman Selamün aleyküm dediğim zaman karşımda yüzlerce insan Aleyküm selam diyorsa bunu bana Ülkücü hareket sağladı.

Bu insanlardan bu kadar selam alıyorsa bu ülkücü hareketin sevgisindendir. Ülkücü hareketi yürekte taşımaktır.  Ve bu hakkı, bu sevgiyi, bu makamı bana ülkücü hareket verdi. Ben sadece bu selamın hakkını veremem. Ama sizler, bunlara sahip olanlar sattınız. Eyvallah buna da lafımız yok. Yollarınız açık olsun. Ama benim 5 bin tane bu dava uğruna şahadet şerbeti içmiş ağabeylerim, rahmetli Başbuğ size bu hakkı helal etmeyecektir. Elhamdülillah dimdik ayaktayız ve bu işi başaracağız. Bizler onurlu dik duruş sergileyeceğiz ve davamızın arkasında olacağız. Bu hususta bu hassas dönemde daima yanımızda bulunan partimizi destekleyen Ülkü Ocakları başkanlarımıza, yönetim kadromuzdaki dava arkadaşlarıma, bizimle yola devam eden kıymetli meclis üyelerime,  onurlu duruşunuz için eski dönemlerde görev almış kıymetli görev arkadaşlarıma teşekkürlerimi burada sunmak istiyorum. Ve ben de mücadelenin içerisindeyim diyen kıymetli aday adaylarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin”

Toplantının ardından Aday Adayı Ali Rıza Bozkurt tarafından Başkan Nogay’a Tuğra işletmeli bir tablo ve Kadın Kolları Başkanlığı temsilcilerine de çiçek hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36