MHP Silifke’de görev değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığında görev değişimi

MHP Silifke’de görev değişimi

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, altı yıldır görev yaptığı MHP Silifke İlçe Başkanlığı görevini bıraktığını yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

Başkan Nogay, Silifke Mado Kafeteryada düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Nogay burada yaptığı açıklamada İlçe başkanlığı görevini bıraktığını açıklayarak, Yeni dönemde başkanlık görevini üstlenen Kıvanç Derya’ya üstlendiği görevde başarılar dileğinde bulundu.

YENİ BAŞKAN KIVANÇ DERYA

Başkan Nogay, Yeni dönemde, teşkilatta devamlılık esastır düsturu ile aday olarak teşkilatımızın her kademesinde görev yapan ve son 4 yıldır ilçe teşkilatımızda kadın kolları başkanlığı görevini yürüten kıymetli ablam Sn. Kıvanç Derya hanımefendiye teslim etmenin gururunu yaşamaktayım.” Dedi.

Nogay basına yaptığı açıklamada, “Değerli Gönüldaşlarım, Sevgili hemşerilerim; Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı neticesinde 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Olağan İlçe Kongresi kararını almış bulunmaktayız. Kongremize kadar mevcut yönetim kurulu üyelerimiz ile devam ederek, İlçe kongremizi bayram havasında gerçekleştirip, Yüce Rabbimizin izniyle birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Kıymetli gönüldaşlarımızdan aday olup olmama süreciyle ilgili sık sık sorular gelmektedir. Malumunuz Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle 6 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığını görevimi  bayrağı lekelemeden, şahsiyetimden ödün vermeden yürütmekteyim. Şahsımı Onore eden Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükran ve hürmetlerimi sunarım. Yeni dönemde teşkilatta devamlılık esastır düsturu ile aday olarak teşkilatımızın her kademesinde görev yapan ve son 4 yıldır ilçe teşkilatımızda kadın kolları başkanlığı görevini yürüten kıymetli ablam  Sn. Kıvanç Derya hanımefendiye teslim etmenin gururunu yaşamaktayım. Görevde bulunduğum İlçe başkanlığım süresince destekleri ile güç bulduğum, birlikte yol yürüdüğüm tüm gönüldaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi arz ederken, Her daim teşkilatımızın ve Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğumu kamuoyuna saygı ve sevgiyle bildirmek İsterim.” Sözleri yer aldı.

Haber: Mehmet Ceylan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36