MHP”li Gölgeli, “Mersin’de ihanet ve bölücülük gün yüzüne çıkmıştır”

MHP”li Gölgeli, “Mersin’de ihanet ve bölücülük gün yüzüne çıkmıştır”

MHP”li Gölgeli, “Mersin’de ihanet ve bölücülük gün yüzüne çıkmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli gazetemize bir basın açıklamasında bulundu.

Başkan Gölgeli, “2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin öncesinde ve sonrasında, ısrarla ve üzerine basa basa söylediğimiz, gittiği her yerde her vatandaşımıza ve tüm kamuoyuna anlattığımız bir gerçek, artık tüm çıplaklığıyla gün yüzüne çıkmıştır.

Bu gerçek, terör örgütleri sayesinde birçok Büyükşehir ve İlçe Belediyelerini kazanan Chp’nin, terör örgütü mensuplarını kadrolaştırma çabasına girdiği, belediyeleri terör örgütü yuvası haline getirmeye çalıştığı gerçeğidir!

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay KILAVUZ, konuyla alakalı “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde terör örgütleri ile bağlantılı olan personel olup olmadığına” dair soru önergesine, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU tarafından şu cevap verilmiştir:

“CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 33 kişinin PKK / KCK, 5 kişinin FETÖ / PDY ve 2 kişinin de Hizbullah terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınanlardan 14 tanesi adli makamlarca tutuklanmış, ayrıca PKK / KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken ölen ya da terör suçlarından tutuklu/hükümlü bulunan teröristlerin yakınlarından 33 kişinin ise halen belediyede çalıştığı kaydedilmiştir.”

Yaşanan bu gelişmeler neticesinde, bilinen ve defalarca anlatılan bir gerçek artık belgeleriyle ispat edilmiş, Mersin’de ihanet ve bölücülük gün yüzüne çıkmıştır!

Chp’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, teröre ve teröriste sevdalıdır, bölücülüğün ve bölücülerin umudu haline gelmiştir. Vatan ve millet düşmanlarına finansal destek sağlamış, kamu kurumunu vatan hainleriyle doldurmuş, kameralar karşısında “yetim hakkı yedirmem” derken, Taş Bina’da şehitlerimizin kemiklerini sızlatan ihanetin başını çekmiştir!

Göreve gelir gelmez Milliyetçi-Muhafazakâr memleket çocuklarını “Performans Düşüklüğü” bahanesiyle işten çıkaran terör sevici Vahap Seçer, “Ben bu seçimi hdp sayesinde kazandım” diyerek teröristleri işe almış, teröre sevdalanmış, ihanete ve bölücülüğe kucak açmıştır!

Terör sevici Vahap Seçer, basın danışmanlığına getirdiği Gazeteci(!) Serdar AKİNAN’a, toplamda 4 MİLYON TL’lik kısa film ücreti ödemiştir! Peki bu Serdar AKİNAN kimdir?

Gazetecilik yaptığı dönemde Kandil’e giden, terörist Murat Karayılan iti ile görüşen, daha sonrasında soysuzların kahramanlaştırıldığı “İŞTAR’IN KIZLARI: SİLAHLARIN GÖLGESİNDE BİR KADIN HAREKETİ” kitabını yazan şerefsizin, namussuzun, vatan haininin tekidir!

Ordumuzu, sınır ötesi operasyonlarda “katil, katliamcı, yağmacı, faşist” olarak nitelemiş, ülkemizi uluslararası alanda küçük düşürücü, alçaltıcı, karalayıcı eylemlerde ve yazılarda bulunmuş soysuzdur!

Göreve gelir gelmez, “Biz daha başkan apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen terörist Selahattin Demirtaş’ın “SEHER” isimli kitabını tiyatroya uyarlayan ve bunu Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde sahneleten Vahap Seçer, artık yolun sonuna gelmiştir!

Mersin Büyükşehir Belediyesinde 1 tane terörist çalışmadığını, çalıştığına dair ispat ve belge sunulması takdirde her türlü yaptırıma razı geleceklerini, belge ve ispat olmaması durumunda ise “ŞEREFSİZ-NAMUSSUZ” damgasının vurulacağını ifade eden Chp’nin Mersin Milletvekillerine sormak istiyoruz:

- İçişleri Bakanlığımızın soru önergesine vermiş olduğu belgeli cevap sonucu, her türlü hukuki yaptırıma razı mısınız?

- Teröre ve teröriste finansal destek sağlandığı gerçeği, belge ve ispatlarla gün yüzüne çıkmıştır. “ŞEREFSİZ-NAMUSSUZ damgası” konusunda kime yakıştığına dair bir yorumunuz var mıdır?

Tüm bu gelişmeler ışığında, tüm basının ve kamuoyunun dikkatine:

Terör sevici Vahap Seçer, ihanetinin bedelini ödemelidir!

Vatanımıza, milletimize, milli ve manevi değerlerimize kurşun sıkan, düşmanlık eden vatan hainlerine kucak açan Vahap Seçer, bir an evvel Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden el çektirilmelidir!

Devlet, ihaneti ve ihanetçiyi affetmez!

Millet, hainin ve hainliğin bedelini ödetir!

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak; terör ve terörist seviciliği gün yüzüne çıkan, terör örgütlerine sağladığı finansal destek ile milletimizin ve kamuoyunun tepkisini çeken Vahap Seçer ile alakalı her gelişmenin takipçisi olacağız!

Tekraren söylüyoruz ki:

Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni terör yuvasına çevirmiştir. Teröristleri işe almış, terör destekçisi kim varsa finansal destek sağlamıştır. İhaneti belgelenen, hainlere kol kanat geren Vahap Seçer, derhal Belediye Başkanlığı görevinden alınmalıdır.

Konuyla alakalı gerekli iş ve işlemler bir an önce başlatılmalıdır”.

Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79