MHP’liler Sami Cezaroğlu’nun mevlidine katıldı

MHP’liler Sami Cezaroğlu’nun mevlidine katıldı

MHP’liler Sami Cezaroğlu’nun mevlidine katıldı

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in uzun yıllar özel kalem müdürlüğünü yapmış Sami Cezaroğlu’nun Silifke’deki evinde mevlid okutuldu.

Merhumun Silifke’deki evinde düzenlenen mevlide Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Eski Milletvekili Kadir Ural, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Eski Milletvekili Adayı Tolga Arslan, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sami Cezaroğlu’nun ölümü tüm MHP camiasını üzüntüye boğduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı açıklamada, "Camiamız için çok önemli bir değeri kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu gün teşkilatımızla beraber mevlidine katıldık. Dualarımızı ruhuna yad ettik. Rabbim mekânını cennet eylesin. Kabri nur olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36