MHP’liler tıp bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

MHP’liler tıp bayramını kutladı

Tıp çalışanlarının günleri kutlamak için yapılan ziyaretlere MHP Silifke İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın kolları üyeleri katıldı.

Silifke Devlet Hastanesi ve Özel Olbamed hastanesini ziyaret ederek doktorlarla görüşen MHP’li gurup daha sonra hastanede görev yapan tıp personelini tek tek ziyaret ederek karanfil hediye ettiler.

Sağlıklı toplum olabilme yolunda doktorların çok önemli değerler olduğunu vurgulayan MHP’li yöneticiler, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyoruz” ifadesini kullandılar.

Kendilerine yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren doktorlar ve tıp çalışanları ise sunulan çiçekler için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36