Milletvekili Aday adayı Derya’dan gazetemize ziyaret

Milletvekili Aday adayı Derya’dan gazetemize ziyaret

Milletvekili Aday adayı Derya’dan gazetemize ziyaret

MHP Mersin Milletvekilliği  Aday Adayı Kıvanç Derya gazetemize ziyarette bulundu.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Yıllarını partisine ve memletine hizmet etmeye adamış olan ve son olarak yürüttüğü Milliyetçi Hareket Partisi Silifke KAÇEP Başkanlığı görevinden istifa ederek  Mersin Milletvekilliği için Aday Adayı olan Kıvanç Derya, “insanlara dokunmayı, onların dertlerine derman olabilmeyi seviyorum. Şuana kadar gücümün ve partimin bana verdiği destek ile yapmaya çalıştım. Bundan sonra eğer vatandaş bana yetki verirse daha geniş alanda memleketim olan Mersinim’in her bir köşesinde hizmet etmek istiyorum” dedi.

Milletvekili aday adayı Derya, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Derya, , seçim çalışmaları çerçevesinde parti teşkilatları ve hemşerileriyle bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyor.

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP'li Derya, eğitim hayatından, iş ve siyaset hayatına kadar merak edilenleri anlatıp, kadınların  da mutlaka siyasette etkin rol alması gerektiğini söyleyerek, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret ederek aday olabilmesi durumunda yapabilecekleri hakkında bilgi verdi.

“Siyaset beklentiyle değil gönülden yapılacak bir iş”

“Beklentiyle yapılacak iş değil siyaset, gönülden yapılacak bir iştir” diyerek Silifke başta olmak üzere Mersin’in ilçelerinde de tanınan ve gönül köprülerini kuran Derya, “Beklenti ile yapılacak bir şey değil siyaset. Hakikaten gönlünüzü koyarsanız ve bir ikbal beklentisi olmadan görev yaparsanız hem bulunduğunuz topluluğa hem de kendinize çok daha faydalı olabiliyorsunuz. Bu davayı çok daha ileriye taşımak için 'Yorulmayacağız, Yılmayacağız' diye yola çıktık. Dolayısıyla şuanda merkezimde siyaset var" şeklinde konuştu.

 Aday Adaylığı yolunda başarı dileklerinde bulunan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni  Ceylan Kaçar ise kadınların toplumda hizmet yolunda erkeklerden daha başarılı ve  konulara daha hassas olmasından dolayı çözüm odaklı bir bakış açısına sahip olduğunu, bu nedenle kadınların hizmet alanlarında mutlaka olması gerektiğini belirtip başarı dileklerini yeniledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79