Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan’dan Gazetemize Ziyaret

Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan’dan Gazetemize Ziyaret

Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan’dan Gazetemize Ziyaret

  

 MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Mersin Milletvekili adayı Kürşat Türker Ercan gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan ile bir araya geldi.

 

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEĞE VAR MISINIZ”

 

“Yeni sistem beka ve güvenliğimizin mükafatıdır. Ev ev gezip gönüllere girip yeni sistemi anlatmak için sahalardayız. Bütün vatandaşımızı nazik bir dille kucaklayıcı ve partimizin yaptığı fedakarlıkları anlatıyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu ve içine sokmak istenen durumları vatandaşa anlatıyoruz” diyerek  ‘MHP’nin desteği ile daha güçlü Türkiye için Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ediyoruz.” Dedi.

 

Mersin Bölgesinden7. sıra aday adayı olmasının kendisi için önemsiz olduğunu, önemli olanın memleket meselesi olduğunu bu nedenle partisinin görevlendirdiği her alanda ve yerde görevini seve seve yapacağının altını çizdi.

 

Mersin il yönetimi ve diğer ilçe yönetimleriyle birlikte yapılan programlar dahilinde adım adım halkın ayağına gittiklerini, her gittikleri yerde Cumhur  İttifakı ile idarenin daha disiplinli, problemlere çabuk ulaşacağını ve çözümlemede daha çabuk fikir yürütüp sonuca ulaşacaklarını anlattıklarını belirten Ercan, ''Mersin'de gücümüzü koruyoruz. '' dedi.

 

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay da, Kürşat Türker Ercan'ın gerçek bir Silifkeli olduğunu , parti bünyesinde her türlü faaliyetlerinde yanlarında bulunduğunu anlatarak, seçilsin seçilmesin Ankara'da yine bizim bir kapımızdır, her zaman hizmetimizdedir. ''diyerek kendisine başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36