Müdür Sezgin AK Partiden Aday Adayı

Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevgin, AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Müdür Sezgin AK Partiden Aday Adayı

Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevgin, AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Silifke Göksu Otelde yapılan basın toplantısına AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt’da katılarak partisinin aday adayına başarı dileklerinde bulunarak destek verdi.

Silifke’de bulunan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında gönül köprüleri kurarak bu yola çıktığının altını çizen Aday Adayı Sevgin, “ Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldık ve 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunduk. Nasipse hayırlısı ise olur inşallah” dedi.

Toplantı da ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt yaptı. Başkan Kurt,

Müdürümüzüz görev yaptığı kurumda bir çok başarılara imza attı. Bir çoğunu birlikte kutladık birlikte sevindik. Bu nedenle çıktığı bu yolda  elimizden gelen ne varsa yanındayız. Biz birlikteyiz beraberiz  inşallah çıktığı bu yolda allahım hayırlısını nasip eder. Çıkmış olduğu hizmet yolunda Karaman ilinden aday adayı olmuştur umarım bölgesinde  aday olur ve seçilir. Kendisinin özverisiyle başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevgin aday adaylığı açıklamasında şunları kaydetti: Bugün bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir ufuk, ülkemize bölgemize ve milletimize hizmet yolunda yürüme vakti. Sizlerin ve halkımızın desteği ile bayrağı en ileriye taşıma vakti. Bugüne kadar yaptığımız güzel hizmetleri daha üst seviyeden yapma, halka hizmetkar olmayı daha da derinleştirme vakti.

  Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldık ve 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunduk.   Tercihimiz dünya lideri, halkının hizmetkarı, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi olan istikrarın temsilcisi, Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı Adalet ve Kalkınma Partisi olmuştur. Karaman’ın Ermenek İlçesinde doğup büyümüş olmam, uzun bir süre aynı bölgede çalışmış olmam sebebiyle aday adaylığımı Karaman İlimizden gerçekleştirdim.

 İnsanların hayata, olaylara, insanlara ve siyasete bakışını belirleyen en temel faktör yaşanmışlıklarıdır.

Öncelikle kısaca hayat hikayemden bahsedeyim.

1971 yılında Karaman İlimizin Ermenek ilçesinde doğdum. İlkokul Ortaokul ve Lise öğrenimimi yine Ermenek İlçesinde tamamladım, Üniversite eğitimimi Ankara'da Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde tamamladım.

Askerlik görevini Yedek Subay Öğretmen olarak Malatya'da yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

1996 yılında Ermenek ilçesinde öğretmen olarak göreve başladım.

Sırasıyla;

Öğretmenlik,

Müdür Yardımcılığı,

Müdür Baş Yardımcılığı,

Okul Müdürlüğü,

Milli Eğitim Şube Müdürlüğü

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Son olarak da Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundum.

Siyaset insan için yapılır. İnsanların refahı için yapılır. Siyaset anlayışımızın temelinde millete hizmet vardır.

Başarının Yüzyılı olarak başaracağımızı biliyoruz. Çünkü Türkiye Yüzyılı olarak ilhamımızı zaferin kazanıldığı bu topraklardan alıyoruz.

Barışın Yüzyılı olarak yurtta ve dünyada cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ün ilkeli taraflılık ve dengede tam bağımsızlık politikasıyla Dünyanın en zorlu coğrafyasında sürdürülebilir barışın yegane gücünü kendimize düstur edindik.

Bilimin Yüzyılı olarak Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Bilim ve Fen neredeyse biz orada olacağız ilkesiyle yolumuza devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesine katkı sağlayacak Cumhuriyetimizin referans projeleri  siyasetimizin temelini oluşturacaktır.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu Yüzyıl;

Haklının Yüzyılı ;

Verimliliğin Yüzyılı;

İstikrarın Yüzyılı;

Şefkatin yüzyılı;

İletişimin yüzyılı;

Dijitalin yüzyılı;

Üretimin Yüzyılı;

Gençliğin yüzyılı;

İstikbalin Yüzyılı

 Olacaktır. Milletimizin azmi ve güçlü yönetim yapımız ile Türkiye Yüzyılını gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz.

Türkiye Yüzyılında; Millete Hizmet Yolunda, hep birlikte daima genç daima yeni kalarak, tek yürek hak yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79