Murat Yontar, Aday Adaylığını açıkladı

Murat Yontar, Aday Adaylığını açıkladı

Murat Yontar, Aday Adaylığını açıkladı

 

 

Mersin’in Sevilen iş kadınlarından AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Siyasetçi Fatma Nur Yontar Ateş’in kardeşi, Murat Yontar, AK Parti’den Mersin Milletvekili Aday Adalı olduğunu açıkladı.

Murat Yontar, ‘yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Millete Hizmet Yolunda çıkmış olduğum bu kutlu yolda sizleri Gazi Meclisimizde temsil etmenin onuruyla Aday Adayı oldum.  Desteklerinizi ve Dualarınızı bekliyorum. Allah Yar ve Yardımcımız olsun’ dedi.

Murat Yontar Kimdir?

5 Ağustos 1973 Silifke doğumluyum.  İlkokulu Silifke Cengiz Topel İlköğretim, Ortaokulu Silifke Atatürk Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Silifke Lisesi'nde tamamladım.

Üniversite eğitimimi Konya Selçuk Üniversitesi’nde okuduktan sonra ikinci bir Üniversite okuma isteği duydum ve Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesini okudum. 1997 yılında ülkemizin en büyük enerji gruplarından Demirören Holding bünyesinde çalışma hayatına başladım. 21 yıldır Bu şirket bünyesinde yöneticilik statüsünde görev aldım.  Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu günden bu yana aile fertleri olarak çalışmalarımız devam etmiş olup, 1 dönem partimizde delege olarak da hizmet etme şansını yakaladım.  Görevim icabı gerek Mersin'de gerekse tüm Türkiye'mizin her bölgesinde dolaştım.  Öncelikle Mersin'in  ve Türkiye'mizin hizmetinde görev alabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem milletvekili aday adayı oldum . Amacım partimizin bir neferi olarak güzel Mersin’imizin hizmetinde olmaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36