MUSTAFA TURGUT, ‘MERSİN’DE SEÇER, SİLİFKE’DE TURGUT, SİZLERİN UMUDU OLACAK’

MUSTAFA TURGUT, ‘MERSİN’DE SEÇER, SİLİFKE’DE TURGUT, SİZLERİN UMUDU OLACAK’

MUSTAFA TURGUT, ‘MERSİN’DE SEÇER, SİLİFKE’DE TURGUT, SİZLERİN UMUDU OLACAK’

 

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ve partililer, Sim Koop Başkanı Musa Uslu ve minibüsçü esnafıyla bir araya geldi.

Kooperatif Başkanı Musa Uslu, ‘Bizleri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Vahap Seçer ve Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz. Her zaman onların yanında ve destekçileriyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde minibüsçü esnafının sorunlarına çözüm getireceğinden eminiz’ diye konuştu.

SEÇER, ‘EL BİRLİĞİYLE MİNİBÜSÇÜ ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ’

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Artık halkın suratına çemkirenleri istemiyoruz. Halka yalanları, halkı bölenleri görmek istemiyoruz. Biz herkese hizmet için geleceğiz. Silifke’de el birliğiyle, gönül birliğiyle hem büyükşehiri hem de Silifke’mizi alarak minibüsçü esnafımızın sorunlarını bir bir çözeceğiz" dedi. Mersinlilerin değişim istediğini ifade eden Vahap Seçer, “İnsanlar çocuklarına iş istiyor, aş istiyor. Yeşil alan istiyor, park istiyor. Kreş istiyor. Halk için çalışacak başkanlar istiyor. Bunlar için kaynak var mı diyorlar. Kasayı koruyalım. Hırsızı var, arsızı var. Halkın parasını halk için harcayalım, nasıl hizmet üretiliyor, nasıl kaynak sağlanıyor göreceksiniz” dedi.

Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Seçer, “Farklı bir Mersin olacak. Farklı bir belediye başkanı göreceksiniz. Yan gelip yatan değil, yandaşını, kendisini o koltuğa getirenleri kayıran değil, koltuk sevdalısı değil, halk için çalışan bir belediye başkanı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA TURGUT, ‘MERSİN’DE SEÇER, SİLİFKE’DE TURGUT, SİZLERİN UMUDU OLACAK’

‘Bende bir şoför çocuğuyum. İş, aş emek nedir en iyi ben bilirim’ diyerek konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı ve Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Minibüsçü esnafımızın halinden en iyi anlayan benim. Onların yaşadığı sıkıntı ve sorunları biliyorum. İnşallah Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’i, Silifke’de de şahsım belediye başkanı seçilirsek sizlerin sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz.

Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36