‘Mut’u Mut’lu kent yapmaya geliyorum’

Uğur Uğuz’dan ziyaret

‘Mut’u Mut’lu kent yapmaya geliyorum’

AK Parti’den  Mersin’in Mut İlçesi Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirterek Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret eden Uğur Uğuz, ‘Mut Belediye Başkanlığı için çalışmalara start verdiğini açıkladı.

 

Mut ilçesinin yıllardan bu yana hak etti hizmeti alamadığını belirten Aday adayı Uğuz, ‘MUT’U MUT’LU KENT YAPMAYA GELİYORUM’ sloganıyla yola çıktım, ben memleketim için elimi taşın altına koydum. Bu anlamda Mut’u, Mut’lu hemşerilerimle birlikte idare etmek için, gelecek nesillere daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve modern bir kent yapmak için geliyorum. Bu anlamda devletimizin gücünü Mut’ta hissettirmek istiyorum. Bir çok eksiği belirleyip, projeler oluşturdum. Sahada vatandaşımıza bizzat anlatıyorum. Seçim yaklaştıkça projeleri basın aracılığıyla kamuoyuna açıklayacağım. Sizinde Mut’lu olduğunuzu biliyorum, bu nedenle hemşerim olarak ziyaret edip desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ise, ‘Çıktığınız hizmet yolunda başarılar diliyorum. Allah hayırlısı neyse onu eylesin. Bir Mutlu ve hemşeriniz olarak bizlere düşen neyse ebetteki yapacağız. Yapılan hizmetler memleketlerimiz için. Kim hizmet için, taş taş üstüne koyarsa Allahrazı olsun deriz. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.












 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36