Silifke’de CHP, ‘Gençlik Akran Eğitimi’ ile güçleniyor

Silifke’de CHP, ‘Gençlik Akran Eğitimi’ ile güçleniyor

Silifke’de CHP, ‘Gençlik Akran Eğitimi’ ile güçleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, gençlere yönelik eğitim çalışmalarına "Gençlik Akran Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitime katılmak isteyenler 0542 899 75 55 nolu telefondan veya www.partiokulu.chp.org.tr adresinden bilgi alabiliyorlar.

 

CHP Parti Okulu bünyesinde düzenlenen Gençlik Akran Eğitimi programı 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Silifke Göksu Otel’de gerçekleştirilecek. Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı gençlere teorik ve uygulamalı olarak CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim, CHP Tüzüğü, CHP Programı ve Sosyal Proje Tasarımı derslerinin verildiğini bildirdi. Siyasi eğitimlerin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak münazara ve etkinliklere yer verildiğini belirten Atıcı, eğitim sonrasında katılımcıların sosyal projelerini hayata geçirerek sertifika almaya hak kazanacağını söyledi.

 

Gençlik Kolları Silifke Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, “ Sosyal Demokrat İdeolojisi; Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı; Evrensel İnsan Hakları; Dünya ve Türkiye’deki Güncel Konular; Sosyal Demokrat Pencereden Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar; Basın Özgürlüğü; Kadın-Erkek Eşitliği; Dünyada İz Bırakan Devrimler ve Atatürk’ü Anlamak gibi sengin içerikli konuların işlendiği atölye çalışmaları ve eğitimlere tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. Bir olursak beraber olursak üstesinden gelemeyeceğiz hiçbir zorluk olamaz” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36