Silifkeli AK Kadınlar’dan Birlik ve Dayanışma

Silifkeli AK Kadınlar’dan Birlik ve Dayanışma

Silifkeli AK Kadınlar’dan Birlik ve Dayanışma

 

 

 

AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından, Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı düzenlendi.

 HABER; ATİKE CEYLAN

Toplantı yoğun bir katılımla Silifke Halk Eğitim Merkezi Salonunda Coşkuya  gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin , Kadın Kolları Başkanı Emine Can , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kurt ,  AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Nur Yontar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Can, Ali İhsan Gök,  Silifke Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kadın kolları  üyesi katıldı.

Birlik ve beraberlik toplantısının açılış konuşmasını ev sahipliği yapan AK Parti Silifke Kadın Kolları Başkanı Emine Can yaptı.

Başkan Can, “Öncelikle daha önce Kadın Kollarında görev yapan ve emeği geçen tüm partili kadınlara, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte yola çıktığımız daha önceki Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nazlı Budak hanımefendinin ilçe yönetim kuruluna geçmesinden dolayı bayrağı kendisinden devralarak bu kutlu yolda sizlerle birlikte yürüyeceğiz. 3 yıldan beri Silifke ilçe teşkilatında çeşitli yerlerde görev yapmaktayım. Amacımız 2019 'da Silifke'mizi Ak Belediye ile tanıştırmak olup bu hedef doğrultusunda sizlerin de desteği ile birlikte Ak Belediyeyi Silifke ile buluşturacağız . Bugün burada değerli kadınlarımız ve Delegelerimizin birbirini tanıması sebebi ile bir araya geldik. Delegeler mevcut mahallelerde kadın kolları yönetim kurumunu belirlemek için seçilmiş kişilerdir. Delege olsun olmasın tüm Ak Kadınlarımızla birlikte yerel seçimlerde Silifke’mizi Ak Belediyecilikle taçlandırıp iktidarın gücünü göstereceğiz. Bu sayede gerek kadınlarımıza gerekse gençlerimize bir çok alanda iş imkanı sağlamış olacağız. Durmak yok yola devam sloganımızla zaferlere hep birlikte ulaşacağız. Bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen başta Sayın ilçe Başkanımız Mustafa Çetin ve Nazlı Budak hanımefendiye huzurlarınızda teşekkür ederim" dedi.

AK Parti  Kadın Kolları Başkanı emine Can'ın ardından söz alan eski başkan Nazlı Budak ise ; "Belediye seçiminin kazanılması için bu davaya gönül vermiş her bireyin , öncelikle biz kadınların özverili çalışmalarına ihtiyacımız vardır .  Ev, ev sokak sokak gezip çalmadık kapı bırakmayacağız. Bunun için zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, Bir olacağız ,  iri olacağız diri olacağız. İnşallah 2019 seçimlerinde Silifke'mizi ak belediye ile tanıştıracağız. " dedi.

Her hizmetin önünde ve öncüsü olan AK Kadınlar ile gurur duyduğunu belirten AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin ‘de toplantıda bir konuşma yaptı.

 Başkan Çetin konuşmasında, "Yeryüzündeki gördüğünüz her şey kadınların eseridir. Siz değerli dava arkadaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum. Bugün burada gelecek için geleceğimiz için toplandık. 2019 hepimiz için çok önemli . Silifke için çok önemli . Mersin için önemli . Türkiye için önemli.2019 yılında ilçe belediyesini alamazsak benim ilçe başkanlığı yapmamın hiç bir önemi yok. Emine hanımın kadın kolları başkanlığı yapmasının hiç bir anlamı yok. Belediyeyi alamadıktan sonra ne ilçe teşkilatının bir önemi var nede il teşkilatının önemi var.Biz gece gündüz çalışacağız Allahın izni ile inşallah 2019 da Silifke’yi iktidarla buluşturup bu bölgemize hizmet edeceğiz. Belediye olmadan iktidarımızın gücüyle çok büyük işler yaptık.  Olmazsa olmazlarımızdan olan Silifke kalesini restore ediyoruz , Uzuncaburç’u restore ediyoruz ,Cennet cehenneme cennete gitmek için asansör yapıyoruz, öğretmenevi yapıyoruz , stadın aydınlatmasını yapıyoruz , gençlik merkezi yapacağız , kültür merkezi yapacağız , halk eğitim merkezi yapacağız , saymakla bitiremediğimiz hizmetler yapıyoruz. onun için bir de büyük şehri aldığımızı ve Silifke belediyesini aldığımızı düşünürseniz biz ne Silifke'de çalıştıracak adam bulabiliriz , ne de burada eksiği kalmış bir yer bulabiliriz.  " dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36