Silifkelilerden Cumhurbaşkanı adayı İnce'ye destek

Silifkelilerden Cumhurbaşkanı adayı İnce'ye destek

Silifkelilerden Cumhurbaşkanı adayı İnce'ye destek

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine sayılı günler kala, adaylar propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Silifke’de vatandaşlar, CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye bağış yapmak için sıraya girdi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar önderliğinde bankaya gelen vatandaşlar, bağışta bulunmak için sıraya girdiler.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı mitingde seçmene "Ateşleyin bakayım" diyerek para isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin çağrısına Silifkelilerden yoğun karşılık geldi. Seçmenler kuyruğa girerek İnce için açılan hesaba para "ateşlediler".

KUYRUĞA GİRDİLER

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce için açılan hesaba para yatırmak için gelen seçmenler, İş Bankası'nın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İnce'ye destek için para yatırmaya geldiklerini belirten seçmenler, banka çıkışında dekontlarını kaldırarak gururla poz verdiler.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye bağış yapmak için kuyruğa giren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Cumhurbaşkanlığına aday olan Sayın Muharrem İnce’ye, bu demokratik yarışta başarılar dilerim. Silifkeliler olarak her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ’dedi.

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ise, ‘Taşın altına elini koyma zamanı gelmiştir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'nin seçim kampanyası hesapları ile ilgili hesap numaraları ve açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

Türkiye İş Bankası TBMM Şubesi İBAN: TR37 0006 4000 0014 3620 7707 70, 

Ziraat Bankası TBMM Şubesi İBAN: TR16 0001 0009 0303 3023 2760 04.

Katkı sunan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36