‘Türkiye, İstiklal, İstikbal, İstikrar İçin Referandumda “Evet” Dedi

‘Türkiye, İstiklal, İstikbal, İstikrar İçin Referandumda “Evet” Dedi

‘Türkiye, İstiklal, İstikbal, İstikrar İçin Referandumda “Evet” Dedi

  

 

  AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Nur Yontar Ateş, Türkiye, İstiklal, İstikbal, İstikrar İçin Referandumda “Evet” Dedi.

 16 Nisan halk oylaması, milletin geleceğine sahip çıktığının en büyük kanıtıdır.  Halkımız Geleceğine sahip çıkmıştır. Bu referandumun sonucu itibarı ile kazanan Türkiye'dir, Milletimiz'dir. Ülkemizdir. Türkiye İstiklal, istikbal İstikrar için “ÊVET” demiştir. Sandığa giderek oy kullanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36