UÇAR, " "Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli"

UÇAR, " "Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli"

UÇAR, " "Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli"

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, "16 Nisan’da bütün vatandaşlarımızın sandığa gitmesi gerekir. Anayasa değişikliği için bir seçim yapıyorsak, herkesin sandığa gitmesi şart" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Silifke İlçe Başkanı olarak, her gün yüzlerce vatandaşla birlikte olduğunu ifade eden Başkan Bünyamin Uçar, "Gerek İlçe yönetimimiz gerekse gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte her gün sokaklarda, kahvehanelerde ve ev’lerde çalışmalar yapıyoruz. Silifke’nin aydınlık yüzleri zaten referandumda neyin oylanacağını biliyorlar. Neden 'Hayır', neden 'Evet'in dışında, net bir şekilde rejim değişikliği ile ilgili bir oylama olduğunu biliyorlar. Getirilmek istenen rejim değişikliği, ülkemizin, parlamenter demokratik sistemden sapması demektir. Vatandaşlarımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

16 Nisan'da bütün vatandaşlarımızın sandığa gitmesi gerektiğinin altını ısrarla çizen Başkan Uçar, "Anayasa değişikliği için bir seçim yapıyorsak, herkesin sandığa gitmesi şart. Herkesin kendince bir incelemesi, tahlili vardır. Bugünkü iletişim çağında herkes yapılmak istenen değişiklikler konusunda bilgi sahibi olmuştur. Silifke’mizin aydınlık bir yüzü var. Silifke, demokratik, katılımcı, demokrasiye inanmış, Atatürk Devrim ve İlkelerini sahiplenen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği ülkenin nereye gitmesi gerektiğini çok iyi bilen, bunu iyi okuyabilen bir yapıya sahiptir. Bu yapı nedeniyle Silifke’nin aydınlık insanlarının sandığa gideceğinden hiçbir şüphem yok. Genel anlamda da, ülkedeki herkesin sandığa gitmesi gerekir. Referandumda, kendi geleceğimizi, rejimimizi oyluyoruz. Rejim oylanırken, herkesin söz söyleme hakkı vardır. Demokratik kurallara göre bu da sandıktır. 16 Nisan'daki oylamada, Sayın Cumhurbaşkanı zaten yerinde kalacak. Başbakan, Bakanlarımız ve Parlamento zaten yerinde kalacak. 2 yıl sonra devreye girebilecek bir değişikliğin de 2 yıl önceden oylanması çok ilginçtir. Ben, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan her vatandaşımın doğru karar vereceğine inanıyorum. Türkiye’nin bu HAYIR’lı günlere kavuşacağını biliyorum" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36