Ülkü ocakları'ndan şehitlere dua

Mersin Ülkü Ocakları başta olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarında eş zamanlı olarak şehitlere için dualar edildi.

Ülkü ocakları'ndan şehitlere dua

Ülkü Ocakları tarafından terörle mücadele kapsamında görev yaparken şehit düşen ve hala bölücü terörle mücadeleye devam eden asker, polis ve diğer güvenlik güçleri için Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda ve tüm İlçe Teşkilatlarında Kur'an-ı Kerim Tilaveti okutuldu ve dualar edildi.

Silifke ilçesinde de düzenlenen destek etkinliğinde Silifke Ülkü Ocakları İlçe binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa MHP Silifke ilçe Başkanı Osman Oğuz ve ilçe yöneticileri, MHP ‘li Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, ülkü ocakları Silifke Başkanı Mustafa Göbekçi, ve gençler katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Ardından şehitlerimizin ruhu için dua edilip ikramlarda bulunuldu.

Bir konuşma yapan Silifke Ülkü Ocakları ilçe Başkanı Mustafa Göbekçi, “Doğu ve Güneydoğu Bölgemizde bölücü terör örgütü hain PKK ile mücadele eden güvenlik güçlerimiz büyük bir fedakârlık ve kahramanlık örneği sergilemektedirler. Analar ağlamasın diye başlatılan çözüm süreci, barış süreci, kardeşlik süreci gibi kulağa hoş gelen isimlerle milletimiz aldatılmış ve Bölgede bölücü terör örgütü PKK’nın yapılanmasına adeta zemin hazırlanmıştır. Gelinen noktada vatan evlatları toprağa düşerken, bağrı yanık analar babalar, yetim kalmış çocuklar ve eli kınalı gelinler gözyaşları içerisinde kalmıştır. Bizler de Ülkü Ocakları olarak şehitlerimize minnet borcumuzu ödemek ve mücadele eden güvenlik güçlerimize manevi desteklerimizi sunmak için bugün tüm teşkilatlarımızda ikindi namazından sonra Kur’an-i Kerim Tilaveti okuttuk ve dualar ettik. İnşallah dualarımız şehitlerimizin ruhlarına ulaşır ve eli kanlı vatan hainleriyle mücadeleye devam kahraman güvenlik güçlerimizin başarısına vesile olur. İnanıyoruz ki Allah Türk Milletinin yanındadır ve yardımcısıdır. Ülkücü Hareket olarak geçmişte olduğu gibi bugün de kahramanlarımızın yanındayız ve duacılarıyız. Geride bıraktıkları emanetleri emanetimizdir” dedi.

Ardından Bir konuşma yapan MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz ise, geçtiğimiz sürecin zorlu bir yol olduğunu, ülkenin adeta bir ateş çemberinden geçmekte olduğu, güvenlik güçlerimize büyük bir görevin düştüğünü ve bu anlamda ise kendilerinin de manevi güç için dualarla destek verdiklerinin altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36