Yontar’dan Silifke’ye ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Murat Yontar, Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Silifke İlçe yönetimini ziyaret etti.

Yontar’dan Silifke’ye ziyaret

24 Haziranda yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti Mersin Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yapan Yontar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

 

Mersin İl Başkan Yardımcısı Siyasetçi Fatma Nur Yontar Ateş’in de kardeşi olan Murat Yontar, Ak Parti Silifke İlçe teşkilatını ziyaret etti.

 

İlçe binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yontar, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Ardından bir basın açıklaması yapan Aday Adayı Yontar, Partisinin bir neferi olarak güzel Mersin’imizin hizmetinde olacağını söyledi.

Yontar, “Öncelikle Mersin’in ve Türkiye'mizin hizmetinde görev alabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem milletvekili aday adayı oldum. Partimize kurulduğu günden bu yana tüm aile fertleri olarak çalışma içerisinde olduk ve olacağız. Eğer görev verilirse bu kutlu yolda Türkiye ve Mersin için meclisimizde sizleri temsil etmek isterim. Çıktığımız bu onurlu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum” dedi.

 

İlçe Başkanı Mustafa Çetin ise “ tüm aday adaylarına tam destek verdiklerini ve aday olsalar da olamasalar da ayrım yapmadan yanlarında olacaklarını söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36