ZAFER PARTİSİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

ZAFER PARTİSİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

ZAFER PARTİSİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

Zafer Partisi’nin Silifke İlçesi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı, partililerin katılımıyla gerçekleşti. 

 Zafer Partisi İlçe Başkanlığı’na Samet Ersin seçildi. 

Kongrede konuşma yapan Zafer Partisi İlçe Başkan Adayı Samet Ersin , şunları söyledi :

“Sayın İl başkanımız, sayın İl yönetim kurulu üyelerimiz, ilçemizde bulunan siyasi partilerin kıymetli temsilcileri , sayın ilçe yönetim kurulumuz,, değerli basın mensupları ; değerli üyelerimiz, muhterem misafirlerimiz. Bugün burada hem Zafer Partisi ilçe binamızın açılışını yapmak hem de Zafer Partisi Silifke İlçe Teşkilatı 1.Olağan kongremizi yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

Bize , "ekonomi, eğitim, sağlık, tarım,bilim, teknoloji, sanayi ve hukuk başta olmak üzere birçok sorunlu alan var. Nasıl çözeceksiniz?" diyorlar !

Şeyh Edebalı "insanı yaşat ki devlet yaşasın!" demiş. Biz de "liyakati gözet, insanı düzelt ki devlet düzelsin!" diyoruz.  

 Sorunlarımızın temel sebebi adalet ve liyakat eksikliği, hatta yokluğudur. Hukuktan siyasete, eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomiye çektiğimiz sıkıntıların, içine düştüğümüz açmazın, kısır döngünün sebebi budur.”

Ersin : “Bizim milliyetçilik anlayışımız sağlam bir karakter, ruh ve kültür milliyetçiliğidir ve tamamen laiktir arkadaşlar. Bilinçli milliyetçilerin bizimle bir derdi olmayan diğer milletlerle, değişik din ve mezheplerle bir meselesi olmaz. Kan, gen, kin ve din davası gütmeyiz. Milli, ahlâkî, insanî değerlere itibar eder, hassasiyet gösteririz.

 Bilim, birlik,barış sloganı ile yola çıktık. Toplumu bölen, kutuplaştıran, ötekileştiren değil, milli birlik ve bütünlük çatısı altında birleştiren olmak için yola çıktık. 

Siciline güvenen, "önce vatan" diyen, ortak paydası Atatürk olan herkese kapımız açıktır! Katılımlarınız bizlere onur verecek, gücümüze güç katacaktır. 

Gecenin en karanlık anı, sabaha en yakın zamandır. Ülkemizin şafağında doğacak güneş, Zafer Partisi olacaktır. 

Bu duygu ve düşünceler, inanç, azim ve kararlılık içinde hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmadan sonra Başkanlık seçimine geçildi. Zafer Partisi’nin Silifke İlçe Başkanlığı’na oybirliği ile Samet Ersin seçildi.

Başkan Ersin’in yönetiminde ;

ASİL : Avni Diniz , Emin Ateş , Nazmi Söylemez , Kamil Doğan , Nihat Barbaros Akdeniz , İbrahim Bal , Aykut Şıralı , Hulusi Atar , Serdar Akgül , Durhasan Şen , Musa Zeki Kölemen , Sabri Kılınç , Adem Şıralı , Ali Şan Güven , Resul Çağlar Kaynar 

YEDEK : Fahri Güven , Onur Toklu , Mehmet Ali Gökçe , Tülay Güven , Hasan Altıner , Cemal Kesimoğlu , Teslime Gökçe , Elif Döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36