Zarif Korkmaz CHP İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Zarif Korkmaz CHP İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Zarif Korkmaz CHP İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına aday olan Zarif Korkmaz parti binası önünde yaptığı konuşmada adaylığını resmen partililerle açıkladı.

 Korkmaz yaptığı konuşmasında şunları ifade etti “9 Eylül 1923’te başlayan arkasında da o hep özlediğimiz hep izinden yürüdüğümüz bir çift mavi gözün bu ülkeye kazandırdığı ve şunları söyledi

 Akkum’dan Kıca’ya kadar, Hırmanlı’dan Kızılgeçit’e kadar diyorduk. Bununla neyi ifade etmeye çalışıyoruz değerli dostlarım! 88 mahallemizde yaşayan 118 bin, 120 bin insanımızı, yazın misafir ettiğimiz 400 bin ülkenin çeşitli kentlerinden gelen değerli hemşerilerimizi ağırladık.

Bu şehirde Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kıca’ da ki en ücra evlere, Sökün’de’ de, Kurtuluş’ ta da, Gazi mahallesi’nde de Göksu Mahallesi’nde,  Sömekte Arkum’da da her yerde tekrar bir umut olarak yeşertmek için bu mücadelenin içerisine girdik .

 Değerli arkadaşlar sizlere şunun sözünü vermek istiyorum; eğer ki biz seçilirsek asla ben olmayacak biz olacağız. Örgütün esas alındığı örgütün hiçbir zaman yok sayılmayacağını,  dik durarak ama hiç kimseyle hiçbir kurumla dikleşmeyerek Silifke’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmek için yola çıktık. Emeğin alın terinin en yüce değer olduğunu savunan ve bu konuda hiç taviz vermeyen Cumhuriyet Halk Partisinin gerçek manada Silifke’de eylem ve söylemlerini aynı perspektifte birleştireceğiz. Kesinlikle hiçbir şekilde emeği alın terini kimsenin ezemeyeceğini önümüzdeki günlerde Allah izin verirse hep birlikte yaşayacağız.  Makamı mevkisi ne olursa olsun bizler emeği savunan alın terini savunan biz partinin neferleriyiz. Hiç kimse hangi makama gelirse gelsin ne gücü elde ederse etsin, çalışan emek veren alın teri döken işçilerimizi kesinlikle ve kesinlikle ekmeği bir  tarafa oyu bir tarafa bunun arasında tercih yapmak zorunda bırakamaz. Buna asla ve asla müsaade etmeyiz. Her ne şekilde olursa olsun bunun karşısında olacağız ve sizlerinde bunun karşısında olacağınızı düşünüyorum. Sevgili dostlar son günlerde yaptığımız çalışmalardan gerçekten Silifke halkından ciddi derecede kabul görüyoruz parti tabanımızdan. Silifke halkı mutlak suretle parti tabanımız, Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri geçmişte bu işleri çok defa yaşadı örgütler kalıcıdır isimler gelip geçicidir. Ben biliyorum ki içinizde 30 yıl önce Silifke’de Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanı kim desem belki hatırlayan çok az insan çıkacaktır. Bizler bu makama seçilirsek 30 yıl sonra belki bizleri de hatırlayan olmayacak. Ama bu şehirde bu şehre, cumhuriyet halk partisine ülkenin bu zor günlerinde zor koşullarında eğer seçilenler olarak örgüt yöneticileri olarak hizmet edebilirsek doğru şeyler yaparsak ve bunun karşılığında da bu halk bize gerçekten bu krediyi devam ettirirse ne mutlu diyoruz.

Emeği alın terini güneşi, buğday başağını simgeleyen sarı liste de bizimdir,  

Uçsuz bucaksız denizleri, gökyüzünü simgeleyen mavi listede bizimdir.

13 Eylül Çarşamba günü 7 mahallemizde ilçe örgütümüzün önderliğinde 7 mahallede delege seçimini gerçekleştirdik ve Cumhuriyet Halk Partisi farkını orada gerçek manada ortaya koyduk. Ciddi bir parti içi mücadelenin, kardeşçe bir mücadelenin neticesinde Gazi mahallesi, Göksu mahallesi ve Sayağzı mahallesi ve Mukaddem mahallesinde mavi liste bir adım öne çıkarak 94 delege çıkarmıştır. Sarı liste atik mahallesi ve saray mahallesi kabasakallı mahallelerinde öne çıkmıştır 16 delege çıkarmıştır. Buradan şunu ifade etmek istiyorum emeği alın terini güneşi, buğday başağını simgeleyen sarı liste de bizimdir. Uçsuz bucaksız denizleri, gökyüzünü simgeleyen mavi listede bizimdir arkadaşlar. Sevgili dostlar tüm bunları size aktardım ben diyorum ki Cumhuriyet Halk Partisini Silifke De yeniden halkla kaynaştırmak için,  tarlada evde kahve de iş yerlerinde bu şehrin kurumlarında konuşulur hale getirmek pozitif anlamda Silifke’ye katkı verecek duruma getirmek  için sevgili yol arkadaşlarımla beraber sizinle beraber Cumhuriyet Halk Partisine gönül verdiğim 1990 da kaydolduğum ve hiçbir zaman ayrılmadığım , kazanınca güldüğüm kaybedince ağladığım. Cumhuriyet halk partisine ilçe başkan adaylığımı açıklıyorum değerli dostlarım. Biz bu yola çıkarken bir zümrenin bir kitlenin her hangi bir şahsın adayı olarak çıkmadık kesinlikle ve kesinlikle biz bu ülkenin cumhuriyetten sonra cumhuriyetin en büyük değeri olan cumhuriyet halk partisinin adayıyız. Biz onun için bu göreve talibiz. biz biliyoruz ki bir olduğumuz birlik olduğumuzda beraber yürüdüğümüzde ve sen yoksan bir kişi eksiğiz felsefesiyle yürüdüğümüzde bu şehirde aşamayacağımız, düşüremeyeceğimiz hiçbir kale yok . 2019 da Silifke’ yeniden kazanmak için o roma kalesine Silifke kalesine altı oklu kıpkırmızı bayrağı asmak için size söz veriyorum bu şeref sözüdür namus sözüdür. Yolunuz yolumuzdur. Yolumuz açık olsun değerli dostlarım.” Dedi.

Ara sıra alkışlarla sözleri kesilen Zarif Korkmaz, konuşmasının ardından açıklamasına katılarak kendisine destek veren partililerine tek tek teşekkür etti.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36