Zarif Korkmaz CHP ilçe Başkanlığına adayım

Zarif Korkmaz CHP ilçe Başkanlığına adayım

Zarif Korkmaz CHP ilçe Başkanlığına adayım

 Mavi liste ile delege seçiminde üyelerin karşısına çıkan Zarif Korkmaz, “Bu bir demokrasi yarışıdır. CHP ilçe Başkanlığına adayım. CHP’ye yakışır bir yarış için yola çıktık, yarın adaylık açıklamamı kamuoyuna duyuracağım” dedi.

   HABER: ATİKE CEYLAN

 Belediye Meclis Üyesi Zarif Korkmaz CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

Gazetemizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Zarif Korkmaz, CHP olağan ilçe kongresinde İlçe Başkanlığını için aday olduğunu açıkladı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret eden Korkmaz’a Hüseyin Dikmen ve Volkan Eren eşlik etti.

 

Dün yapılan mahalle delege seçimlerinden çıkan sonucu ve başkan adaylığı hakkında bilgi veren Korkmaz, 15 Eylül Cuma, (yarın) saat 11.30 ‘da CHP İlçe Başkanlığında yapacağı açıklama ile ilçe Başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

 

Delege seçimlerinde mavi liste ile rengini belli ettiğini belirten Zarif Korkmaz, tabanda değişim arzulandığını ve bunun olması gerektiğini gördüğünü belirterek, “son süreçte arkadaşlarımızla fikir birliğine vardık ve bu yarışta , “Bizde varız” dedik.

Ben çiftçiyim ayağımdaki çizmeyi bırakıp gelip bu ise talip oldum. Bizim üye tabanımız bu konuda bize ciddi bir kredi verdi. Şuan için mavi listemiz galip cıktı. Ama biz bu duruma elbette böyle bakmayız, mağlup, galip olamaz kazanan tabi ki Silifke’miz olacaktır.

Önümüzde  daha mahalle delege seçimlerimiz var ve ardından İlçe kongresi olacak. Şuan için tari belli değil fakat genel merkezimizin olağan kongre takvimi çerçevesinde kongre yapılacaktır. Bu da 15 ekim tarihinde başlıyor, Ekim- Kasım ayı içinde  mutlaka yapılacaktır” dedi.

İlçe kongresinde ilçe başkanını seçecek olan 348 delege seçimi için sandıklar konuldu. Yapılan Delege seçimlerinde değerli partililerimiz 7 Mahalle için oy kullanmışlardır.Yapılan seçimlerde Saray Mahallesi,Atik Mahallesi ve Kabasakallı mahallelerinde Sarı liste önde gelirken, Sayağzı Mahallesi, Mukaddem Mahallesi, Gazi Mahallesi ve Göksu Mahallesi Delege seçimlerini Mavi Liste kazanmıştır. Bu sonuçlarla Sarı Liste:16 Delege Mavi Listemiz 94 Delege kazanmıştır. Toplamda 110 delege tespit edildi. Bu bir demokrasi yarışıdır. CHP’ye yakışır bir yarış için yola çıktık ve öyle devam edecektir.

Ben buradan Cumhuriyet Halk Partisine Gönül veren üyelerimize çok teşekkür ederim. Mücadelemize devam edeceğiz. Bu nedenle bütün partililerimizi 15 Eylül Cuma, (yarın) saat 11.30 ‘da CHP İlçe Başkanlığında yapacağım aday açıklama törenime bekliyorum.” Dedi.

  

  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36