Akdenizli Sporcular Kamil Üçbaş İçin Daldı

Akdenizli Sporcular Kamil Üçbaş İçin Daldı

Akdenizli Sporcular Kamil Üçbaş İçin Daldı

 Akdenizli sporcular vefalarını göstermek adına Kamil Üçbaş için dalış yaptılar.
HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Dalışlara  İş adamı Gökhan Özdamar , Muhsin Bingöl, Göksu Silifke Okçuluk Kulübü Başkanı Arzu Efecan İpek ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda "Güçlerimizi birleştiriyoruz, dostluk köprüleri kurmak için dalıyoruz" sloganıyla dikkat çeken Silifke Rotary kulübü  de destek verdi.

 1 Eylülde Aydıncık Yelken Adası bölgesinde Kamil Üçbasın posteri ile dalış yapan  Akdenizli Su sporcuları Kamil Üçbaş’a vefa görevlerini yerine getirmek istediklerini söylediler. 

Dalgıçlar “Doğu Akdeniz Bölgesinde Su sporları, Amatör Olta Balıkçılığı, Atıcılık ve Okçuluk Kulüplerine destek ve örnek olan, interaktif haberleşme şekli ile Sporcuların sesini ulusal ve Uluslar arası arenada duyuran Kamil Üçbaşın Vefatı bizleri derinden sarsmıştır, Bu sayın Üçbaş adına yapmış olduğumuz etkinliklerden bir tanesidir. Doğu Akdenizli Sporcular Güçlerini birleştirip ulusal ve uluslar arası düzeyde ilerleyen günlerde daha farklı bir organizasyona ev sahipliği yapacaktır. Bu kapsamda tüm spor kulüplerini hareketlendiriyoruz ve  tüm sevenlerini aramızda görmek istiyoruz, camiamızın başı sağolsun” diyerek programlarını bitirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36