Altunok, Minik Futbolcular Ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Altunok, Minik Futbolcular Ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Altunok, Minik Futbolcular Ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberinde ki Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gürhan Dölek, takımın alt yapı futbolcuları, teknik heyeti ve aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gürhan Dölek, Alt Yapı Sorumlu Hocaları, alt yapı oyuncuları ve aileleri katıldı.

‘GELECEĞİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ’

Minik futbolcular ve aileleriyle sohbet eden Başkanvekili Sadık Altunok, " Geleceğimiz sizlersiniz. Alt yapı olmadan üst ligler olmaz. Bizler transfer değil, kendi oyuncularımızla sahaya çıkmak istiyoruz. Bu yüzden alt yapıyı herkesten daha fazla önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren alt yapıyı daha sağlamlaştırmak adına tüm hocalarımızla irtibata geçerek geleceğimiz olan gençlerin daha iyi şartlarda ve koşullarda yetişmesi için çalışmalarda bulunduk.

Burada asıl amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize sporu sevdirmek, Silifke’nin ismini başarıları ve transferleriyle tüm dünyaya duyurmaktır. Hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Kahvaltı organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

‘MİNİKLERİMİZE SPORU SEVDİRİYORUZ’

Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Dölek ise, ‘Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu çocuklar gelecekte Silifke Belediye sporumuzun kadrosunda yer alacak. Onların en iyi şartlarda eğitim alması ve spor yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça da çocuklarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Gelecek nesillerimizin sağlıklı yetişmesi için onları spora yönlendiriyoruz. Bu çocuklarımızı ve onları destekleyen ailelerini tek tek tebrik ediyor, minik futbolcularımıza hayatlarında başarılar diliyorum’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36