Altunok, şampiyonları kucakladı

Altunok, şampiyonları kucakladı

Altunok, şampiyonları kucakladı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Küçük ve Yıldız Erkeklerde Mersin Şampiyonu olan Atayurt Ortaokulu öğrencileri ve okul idarecilerini makamında kabul etti.
2022-2023 Okul Sporları Küçük ve Yıldız Erkeklerde Mersin Şampiyonu olan ilçeye bağlı Atayurt Ortaokulu öğrencilerini kutlayan Başkan Altunok, bu başarıda emeği geçen öğrencileri, velileri ve okul idarecilerini kutladığını da belirtti. 
“Öğrencilerimizin, farklı ve güzel spor dallarına yönelmeleri ve bu dallarda başarılı olabilmeleri için biz de belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanı Altunok konuşmasında, “Küçük ve yıldız erkekler Mersin şampiyonu olarak ilçemize kazandırdığınız bu başarı bizleri son derece sevindirmiştir. Biz de belediye olarak ilçemizde gençlerimiz ve çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Örnek projelerimizle birlikte ilçemizde gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceğine ışık tutarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki, eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan bir yatırımdır. 2022-2023 Okul Sporları Küçük ve Yıldız Erkeklerde Mersin Şampiyonu olan siz öğrencilerimizi, velilerimizi ve okul idarecilerimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi. 
Kendisini ziyarete gelen Atayurt Ortaokulu Voleybol takımını başarılarından dolayı kucaklayan  Başkan Altunok, şampiyonluk sevinci yaşayan sporculara bir de hediye çeki dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36