Altunok, “Spora desteğimiz Sürecek”

Altunok, “Spora desteğimiz Sürecek”

Altunok, “Spora desteğimiz Sürecek”

 

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Antalya’da düzenlenen muaytai açık kupa yarışmalarında dereceye giren Silifkeli sporcuları ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladığını açıkladı.

 

Beraberinde Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek’le birlikte Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe, sporcular ve antrenörler tarafından karşılandı. Spor yapan, spora gönül veren, spor yoluyla kente katma değer sağlayan herkesi desteklemeye devam edeceklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Antalya’da düzenlenen uluslararası muaytai şampiyonasında Silifke’yi temsil eden ve başarılı sporcuları ve yöneticilerini kutladığını ifade etti.

Kendilerini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe ise başarılı sporcuları ve antrenörlerini tanıttı. İlçe Müdürü Türe açıklamasında, “Başkanım, müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini antrenörümüz Teslime Çelik nezaretinde sürdüren sporcularımız, Türkiye Muaytai Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Uluslararası Mauytai Açık Kupası (IFMA-EMF) yarışmalarında mücadele ederek başarılı olmuşlardır. 11 ülkenin katıldığı ve 1050 sporcunun yarıştığı mücadelede ilçemiz Silifke’yi Kaan Akvardı, Emre Yiğit Çelik, İrem Çiçek Çelik, Asya Açıkgöz ve Mustafa Altunok temsil ederek başarı sağlamışlardır. Silifke’mize başarı ile dönen sporcularımızı ve atnrenörümüz Teslime Çelik’i kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz 2020 Türkiye Şampiyonasıdır” diyerek sevincini paylaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36