Atletizm Türkiye 4. Öğrenciye Kaymakam Cinbir’den ödül

Atletizm Türkiye 4. Öğrenciye Kaymakam Cinbir’den ödül

Atletizm Türkiye 4. Öğrenciye Kaymakam Cinbir’den ödül

 

Mersin’in Silifke ilçesinde Atletizm Türkiye Dördüncüsü Gülseren Feyza Uysal Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir' i makamında ziyaret etti. 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Düzenlenen Okullar arası Atletizm yarışmalarında Mersin İl Birincisi ve Antep Bölge birincisi olarak Türkiye genelinde yapılan yarışmaya katılmaya hak kazanan ve bu yarışmada da Türkiye dördüncüsü olan, Göksu İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Gülseren Feyza Uysal,  velisi Sultan Uysal ile birlikte Kaymakam Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti.

Yaşadığı başarıyı ve heyecanını Kaymakam Cinbir ile paylaşan Uysal, başarısında emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Başarılarından dolayı Gülseren Feyza Uysal, tebrik eden Kaymakam Cinbir ise, “En iyi hediye ve en iyi ödül kitaptır.” diyerek kitap hediye etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36