Başkan Turgut, ‘Hedefimiz 3. Lig inşallah’

Başkan Turgut, ‘Hedefimiz 3. Lig inşallah’

Başkan Turgut, ‘Hedefimiz 3. Lig inşallah’

 

 

2017-2018 futbol sezonunu tamamlayarak, Bal Ligi yolunda devam edecek olan Medcem Silifke Belediyespor takımının futbolcularıyla vedalaşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı ve güzel bir sezona hep birlikte hazırlanacağız. Emeği geçen, katkı sunan, gecesi ve gündüzüyle takımımıza destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

‘SİLİFKE, ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN BİR KENT OLACAK’

Medcem Silifke Belediyespor teknik heyetini ve futbolcuları tebrik eden, Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımız Bal Ligi yolunda mücadelesini sürdürecek olup, başarılı bir sezon geçirdik. Silifke, halkıyla, takımıyla profesyonel ligi hak ediyor. Seneye iyi bir kadroyla şampiyonluğa adım adım ilerleyeceğiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Bölgesel Amatör Ligden, 3.lige çıkacağız. Silifke’miz her şeyi hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza ve taraftarlarımıza yakışır” dedi.

‘TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bal Ligi yolunda emin adımlarla ilerleyen Medcem Silifke Belediyesporumuza ve izleyici olarak yoğun katılımları ile destek veren sporsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Silifke, gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergiledi. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumdaydı.

Bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı başta teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36