FFUTBOLDA TERÖR SALDIRISI!...

FFUTBOLDA TERÖR SALDIRISI!...

FFUTBOLDA TERÖR SALDIRISI!...


SİLİFKE BELEDIYE SPORLU FUTBOLCULAR ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜLER!...
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta sezonun bitmesine 3 hafta kala en yakın rakibinin 5 puan önünde namağlup liderliğini sürdüren Silifke Belediyesporlu Futbolcular bugün deplasmanda oynanan ve 1-1 biten Niğde Bellediyespor maçı dönüşü adeta ölümün  kıyısında döndüler. 
Silifke Belediyesporu yesil sahalarda yenemeyeler,  Şampiyonluğu enngellemek icin takım ve teknik direktör Muzaffer Tozlu üzerinden günlerdir algı yaratmak için yoğun çaba sarfederken, yetinmediler, bu kez de Silifke  Belediyesporlu futbolcuları taşıyan otobüsün lastigini bıçaklayarak, futbolcuları ölümle karsi karsiya bıraķtılar.


Mac sonu staddan ayrılan takım otobüsünün pozantı yolunda seyir  halinde iken, sağ ön lastiği aniden inmesi sonucu otobüsteki futbolcular ve idareciler ile teknik heyet büyük tehlike atlattı.
Yapilan kontrollerde otobüsün ön lastiğinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 4 ayrı yerinden bıçaklandığı tesbit edilirken, olası bir büyük facia ucuz atlatılmış oldu.
Maç oynanırken ve  maç sonu sahadaki futbolculara, yedek kulübesine, teknik heyete sürekli tacizlerde bulunulması, küfürler edilmesi, ayrica park halindeki takım otobüsü ile ilgili yeterli emniyet tedbirlerinin alınmaması, macta saadece 3, 5 poliisiye tedbirinin olması, adanadan Nigdeye maç için gelen ve Niğde Belediyesporu destekleyen taraftarların bulunmasi dikkat çekti.
SİLİFKE Belediyesporun SAMPİYONLUĞUNU engellemek için her yola başvuranlar,  birtürlü yenemedikleri takım futbolcularının canına  kıymak istediler bu kez.
Çok şükür ucuz atlatıldı.
Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ve Silifke Belediyesporun başarısını sahiplenmeyen Mersinde!...
Artık söz Silifke Belediyesporlu futbolcularda. 
Önce sahasında oynanacak olan Kozan maçı,  ardından da Adana 1954 deplasmanı. 
Hedefe ulaşmak için 180 dakika.
O sene bu sene inşallah. 
Geçmiş olsun Silifke Belediyespor.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36