Gülnar Belediyesi Yaz Spor Okullarına Katılan Öğrencilere Konya Gezisi

Gülnar Belediyesi Yaz Spor Okullarına Katılan Öğrencilere Konya Gezisi

Gülnar Belediyesi Yaz Spor Okullarına Katılan Öğrencilere Konya Gezisi

Gülnar Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları futbol kursuna katılan öğrencilere Konya gezisi düzenlendi.

Mevlana Türbesi ziyareti ile başlayan gezide öğrenciler Konya Büyükşehir Stadyumu ve Konya Spor Futbol Akademisi’ni görme fırsatını da buldular. Spora teşvik konusunda gerçekleştirilen gezide Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Konya Spor futbolcularının bulundukları ortamı yakından gören çocuklar heyecanlı ve eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Geleceğin futbolcularının kursiyerlerin arasından çıkacağını belirten Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar yaptığı açıklamada “Göreve gelirken Gülnar’da spor okulları projemizi belirlemiştik. Şimdi bunu yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah öğrencilerimizi gelecekte büyük takımlarda gördüğümüzde gurur duyacağız. Bizim amacımız Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek ve çocuklarımızın futbol ve diğer konulardaki yeteneklerini tespit etmek. Gerçekleştirdiğimiz Konya gezimiz ile çocuklarımızı daha profesyonel ortamları göstererek onların daha başarılı olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İnşallah öğrencilerimizin başarılarına başarı katarak o profesyonel ortamlarda onları göreceğiz” dedi.

Kurs Hocası İbrahim Küçükışık yaptığı açıklamada “ Spora teşvik amaçlı gerçekleştirdiğimiz Konya gezimizde öğrencilerimize aldıkları futbol spor dalındaki ortamı daha yakından göstererek başarılarına başarı katmak istedik. Mevlana Türbe gezimizden sonra gerçekleşen Konya Spor Akademisi ve Konya Büyükşehir Stadyumu gezimizde öğrencilerimizin heyecanını ve mutluluklarını yüzlerinde gördük, buda bizi çok mutlu etti. Gezimizden sonra Konya Spor alt yapısıyla futbol maçı yapma imkanı bulan öğrencilerimiz maç esnasında eğlenceli dakikalar geçirdiler. Bundan sonra programlar dahilinde Konya Spor futbolcu seçmelerine katılarak başarılı öğrencilerimizi inşallah Konya Spor’a futbolcu yapacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar’a teşekkür ederim. Ayrıca Konya’da bizlere öncülük eden Gülnar-Bir Derneği Konya Başkanı Abdullah Sürmeli, Gülnarlı iş adamı Moda Gülnar sahibi Yunus Arslan ve Muhammet Dişbudak’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79