İdman Yurdu, 4’ledi

İdman Yurdu, 4’ledi

İdman Yurdu, 4’ledi


Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Playoff 12. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Binevler Spor’u 4-0 yendi. Hafta içi maçında ise Silifke İdman Yurdu Spor kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus Reşadiye Spor’a 2-1 mağlup olmuştu. Silifke İdman Yurdu Spor’un Binevler Spor karşısında gollerini Arda Kılıç, Osman Sezer İpek, Oğuzhan Deveci ve Kayhan Gezer atarken, Silifke İdman Yurdu Spor 27 puanla 2. sırada bulunuyor.
KAZANDIK, MUTLUYUZ 
Mersin Süper Amatör Kümeye çıkma mücadelesinde ilk 4 takımın çıkacağını belirten Silifke İdman Yurdu Spor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Silifke İdmanyurdu Futbol takımımız, yukarı sıralara tırmanmak için belki de son şansını deneyen Binevler Sporu 4-0 yenerek rakibinin umutlarını yok etti. Geçen hafta liderliği kaptırdığımız komşu ilçemizin takımı Mut İdmanyurdu deplasmanda Reşadiye Spor'u mağlup edince 5. Sıradaki rakibimizle puan farkı yeniden yükseldi. Takımımız, Çarşamba günü Erdemli Limonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sahada futbol oynamaya çalışan tüm takımlara başarılar diliyoruz.” dedi.
SÜPER AMATÖR LİGE ÇIKACAĞIZ
Ligde resmiyette 6 maçlarının kaldığını fakat 2 takımın ligden çekilmesinden dolayı 4 maç oynayacaklarını ve 6 puanın cepte olduğunu belirten, Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Hafta içi istemediğimiz bir mağlubiyet almıştık, Binevler Spor’u kendi saha ve seyircimiz önünde yenerek önceki maçı telafi ettik. Çarşamba günü Erdemli deplasmanında Erdemli Limon Spor ile oynarken, Pazar günü de Silifke Şehir Stadında Demirtaşgücü Spor ile oynayacağız. İnşallah hep birlikte Mersin Süper Amatör Lige çıkacağız.” dedi.
İLK DÖRT ÇIKACAK GİBİ
Ligin boyu kısaldıkça ilk dört şekillenirken, Lider Mut İdman Yurdu Tarsus Reşadiye Spor’u 2-1 ile geçti. 12 Haftada diğer sonuçlar ise şu şekilde; Silifke İdman Yurdu 4 Binevler 0, Mezitli 33 3 Burhan Spor 0(hükmen), Tarsus Kanal Spor 1 Erdemli Limon Spor 3, Kaleköy Spor 0 Demirtaşgücü 3(hükmen), Kaleköy Spor’un ligden çekilmesinden sonra Burhan Spor’da ligden çekildi.

Anahtar Kelimeler:
İDMAN YURDU4ledi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36