İDMAN YURDU, DEMİR'İ BÜKTÜ

İDMAN YURDU, DEMİR'İ BÜKTÜ

İDMAN YURDU, DEMİR'İ BÜKTÜ

İdman Yurdu, Demir’i Büktü!

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Playoff 5. hafta maçında Mersin Deplasmanında karşılaştığı Demirtaşgücü Spor’u 1-0 yendi. Rakip takımın kendi kalesine gol attığı karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Silifke İdman Yurdu Spor 11 puanla 3. sırada yer aldı.

SAYISIZ GOL POZİSYONLARINDAN FAYDALANAMADIK

Mersin deplasmanında Demirtaşgücü Spor karşısında bir çok gol fırsatları yakaladıklarını belirten, Silifke İdman Yurdu Spor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Süper Amatör Küme yolunda play-off 5. maçımızda 1-0 galip geldik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Biz bir aileyiz ve tamamı Silifke’li gençlerimizden oluşan takımımızla gurur duyuyorum. Hafta sonu Silifke Şehir Stadında Burhan Spor ile oynayacağız. Bizlere maddi manevi destek veren sponsorlarımıza, Silifkelilere teşekkür ediyorum.” dedi.

KAZANDIK, MUTLUYUZ

Her maça galibiyet için çıktıklarını belirten Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Kazanma alışkanlığımız devam ediyor. Her maçı kazanmak için futbolcularımız saha da mücadelesini maç bitinceye kadar veriyor. Çok gol kaçırdık ama maçı 1-0 kazandık. Futbolcularımı kutluyorum. Önümüzde Burhan Spor maçı var o maçada iyi hazırlanıp Silifke’de taraftarımız önünde galip geleceğiz. Silifke İdman Yurdu Spor, ilk 4 içinde yer alıp Mersin Amatör Kümeye çıkacak” dedi. 

İLK 4 SIRA FARKLI İLÇELERDEN 

Silifke İdman Yurdu Spor’un 1-0 yendiği 5.haftada diğer sonuçlar ise şöyle. Mut İdman Yurdu Belediyespor 3 Kaleköy Spor 0(Hükmen), Erdemli Limonspor 2 Binevler Spor 1, Burhan Spor 2 Tarsus Kanal Spor 0, Mezitli 33 Spor 2 Tarsus Reşadiye Spor 0 sonuçları alındı.

İDMANYURDU, EVİNDE

Ligde 3. sırada bulunan Silifke İdman Yurdu Spor, hafta sonu Silifke Şehir Stadında Burhan Spor’u konuk edecek. Silifke’li taraftarların maça yoğun ilgisi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36