Idman yurdu yolu yariladi

Idman yurdu yolu yariladi

Idman yurdu yolu yariladi

İdman Yurdu, Yolu Yarıladı

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Playoff 9. hafta da Kaleköy Spor’un ligden çekilmesinden dolayı maç oynamadan 3 puanı aldı ve ligin ilk devresini en yakın rakibinin 2 puan önünde 21 puanla lider tamamladı. İlk 4 sıranın Mersin Süper Amatör Kümeye yükseleceği ligde Lider Silifke İdman Yurdu Spor ile 5. sırada bulunan Tarsus Reşadiye Spor arasında 8 puanlık fark oluştu.

SİLİFKEMİZİN EVLATLARI İLE BAŞARACAĞIZ!

Mersin Süper Amatör Kümede oynama mücadelesinde yollarına dolu dizgin gittiklerini belirten Silifke İdman Yurdu Spor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Süper Amatör Kümeye yükselme mücadelesinde takımımız yenilgisiz,en çok gol atan ve en az gol yiyen ekip olarak yoluna devam ediyor. Ligde ilk yarı sona erdi ve grubumuzda lideriz. Silifke'nin evlatları ile birlikte sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. İlk devrede başarılı maçlar çıkaran teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. O kupa Silifke’ye gelecek.” dedi.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sezon boyunca her zaman ve şartta takımlarının yanında olan taraftarlarına ve Silifkelilere teşekkür eden Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Ligin ilk devresini lider olarak bitirdik. Takım olarak çok mutluyuz. Hepimiz bir aile olduk ve başarı geldi. İnşallah 2. devre maçlarında da iyi oynayıp 9 maç sonunda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edeceğiz. Bizlere maddi manevi destek veren sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

İLK DÖRT ŞEKİLLENDİ

Silifke İdman Yurdu Spor’un 3-0 hükmen kazandığı 9. Haftada diğer sonuçlar ise şu şekilde; Mut İdman Yurdu Belediyespor 3 Erdemli Limon Spor 2, Mezitli 33 Spor 4 Binevler Spor 2, Burhan Spor 1 Demirtaşgücü 5, Tarsus Reşadiye Spor 2 Tarsus Kanal Spor 0 sonuçları alındı. Sezon sonu Ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar yeni sezonda Mersin Süper Amatör Küme de mücadele etme hakkı kazanacak.

İDMANYURDU, TARSUS DEPLASMANINDA

Ligin ilk devre lideri Silifke İdman Yurdu Spor, 2. devrenin ilk maçında tarih ve saati ileri ki günlerde belli olacak maçta Tarsus deplasmanında Tarsus Kanal Spor ile mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
Idman Yurdu Yolu Yariladi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36