Kılıç Silifke İdman Yurdu, 1.lig için kararlı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve bu yıl 2.lig 3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü transferlerine devam ediyor.

Kılıç Silifke İdman Yurdu, 1.lig için kararlı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve bu yıl 2.lig 3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü transferlerine devam ediyor.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. ligi takımlarından Kılıç Silifke İdman Yurdu  yeni sezona oldukça iddialı bir takım kuruyor. Yeni sezonda Play-Off’u hedefleyen Kılıç Silifke İdman Yurdu, Kula Belediyesi Spor Kulübünde forma giyen orta oyuncu Emre Eroğlu, altyapıdan yetişen Smaçör Atakan Erbaş ve Kayseri Anayurt Final takımından genç yetenek Smaçör Necati Keçeli ile anlaştı.

Dinamik ve yetenekli bir kadro kurmak için titiz bir çalışma yaptıklarını dile getiren Kılıç Silifke İdman Yurdu Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, “Bu yıl ciddi yatırımlar yaparak hedefimize ulaşmak tek düşüncemiz. Silifke halkının desteği ile 1.lige çıkmak istiyoruz. Önceliğimiz Play Off’a kalmak sonra finallerde sonuca gitmek. Bunun için kadromuzu oluşturuyoruz. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kılıç Silifke İdmanyurdu Spor kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Mustafa Göksu Aydemir, “Kadromuzu oluşturmaya devam ediyoruz. Eksik bölgelerimize transferler yapıyoruz. İnşallah bu sene 1.lige çıkacağız." dedi.

Kılıç Silifke İdman Yurdu  Antrenörü Eyüp Doğan 2020-2021 sezonunda güçlü bir kadro ile Play Off’a kalmanın planlarını yaptıklarını belirterek, "Bu yıl biz başarılı olmak için planlamalarımızı yapıyoruz. İyi bir kadro kurmak için titiz davranıyoruz. Hedefimiz kesinlikle 1. Lige çıkmak. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Kılıç Silifke İdmanyurdu Spor kulübü daha önce de Melikgazi Belediyespor forması giyen ikiz kardeşler Ahmet İğret ve Mahmut İğret ve Ankara Çankaya Spor Kulübünden Pasör Kaan Karadaş ile anlaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79