Klas Jokey Hışman Çizik’ten müthiş performans

2020 Ekim ayında 29 yarış kazanan Klas jokey yaklaşık 500 bin lira kazandı.

Klas Jokey Hışman Çizik’ten müthiş performans

2020 Ekim ayında 29 yarış kazanan Klas jokey yaklaşık 500 bin lira kazandı.

Haber: Mehmet Ceylan

Ekim ayı içinde 125 ata binen Klas Jokey Hışman Çizik, içerisinde Gr1 ve Gr2 yarışları da bulunan koşularda 29 birincilik, 15 ikincilik, 17 üçüncülük ve 25 kez de dördüncülük kazanarak koşu ikramiyelerinin %10 luk jokey kazanç kısmı üzerinden yaklaşık 500 bin lira para kazandı.

Son olarak GR1 Veliefendi Koşusu’nu kazanarak çıkışına devam eden Çizik, bu yıl ki performansıyla yarışseverlerin ve takipçilerinin sevgisini kazandı. Çizik, gösterdiği bu performas ile hem at sahiplerinin güvenini tazeledi hem de kariyerine yeni başarılar ekledi.

Doğu yarışlarında adını duyuran ve 2017 yılında çok kamçı kullandığı için yarışseverlerin ve at sahiplerinin olumsuz tepkisini çekerek camiadan kısmen dışlanan Çizik, kısa sürede gösterdiği başarılarla kendini tekrar camiaya affettirdiği gibi kupalı yarışlarda da kendini göstererek büyük bir çıkış yakaladı.

Klas Jokey Hışman Çizik’e meslek hayatında başarılar diliyoruz.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36