Lider Silifke Belediyespor, gol oldu yağdı

Lider Silifke Belediyespor, gol oldu yağdı

Lider Silifke Belediyespor, gol oldu yağdı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor 3. hafta karşılaşmasında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Düziçispor’u 8-1 yenerek 9 puan ve averajla liderliğe yükseldi. 
Karşılaşma boyunca oyun üstünlüğü elinde olan Silifke Belediyespor’un gollerini 8. ve 80. dakikada Ertuğrul Yalman, 42.44. ve 49. dakikada Mehmet Şıralı, 55.dakika ve 90. dakikada Hacı Ali Geser ve 37. dakikada Düziçispor’lu futbolcu kendi kalesine atarken, Mehmet Şıralı penaltı atışından faydalanamadı. Düziçispor karşılaşmayı kırmızı karttan dolayı 10 kişi tamamladı.


SİLİFKE VE SİLİFKELİLER HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Silifke’nin her platformda başarıyı hak ettiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Silifkelilere, taraftarlara her şey yakışır. Futbolcularımız saha da çok iyi mücadele etti. Kulüp Başkanımızı, yönetim kurulu üyelerimizi, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah takımımız adım adım ligde ilerliyor. Kulüp olarak insanları, taraftarları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Belediye olarak hem eğitimde hem sporda büyük katkılar yapmaya çalışıyoruz. Silifkespor’un çok büyük bir altyapısı var. İnşallah bu altyapı ile beraber istediğimiz hedeflere ulaşırız. Silifkeliler, taraftarlar her zaman takımlarının yanında olsun ve desteklesin.”dedi.
TEKNİK HEYETİMİZİ VE FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM
Karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Biz önümüzdeki 4 maça 4’de 4 yapma planı ile çıkmıştık, çok şükür 3’de 3 yaptık, önümüzdeki hafta sonu Sarıçam Kürkçülerspor maçını da alıp 4’de 4 yaparız inşallah. Mutluluğumuz tarif edilemez. O kadar mutluyuz ki gerçekten çok büyük emek veriyoruz gece gündüz çalışıyoruz. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte uyum içindeyiz.Emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılığını da sahada galip gelerek alıyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Silifkeliler, taraftarlar bizi yalnız bırakmasın.“ dedi.
Silifke Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “İnanmak başarmanın yarısıdır derler, biz inandık, çok çalıştık, kenetlendik, aile olduk. Taraftarlarımız tribünleri dolduruyor. Belediye Başkanımızla, Kulüp Başkanımızla, yönetim kurulu üyelerimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, taraftarlarımızla, Silifkeliler ile çok iyi bir  uyum yakaladık. İnşallah her maçımızı kazanarak sonuca gideriz. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca VARIM kampanyamız devam ediyor, Silifkeliler, taraftarlarımız, Silifke’yi sevenler, takımımıza sempati duyanlar VARIM yazıp 1964’e SMS gönderebilirler.”dedi.
Galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Düziçispor maçına iyi hazırlandık, maçta çabuk kırıldı ve farklı skorla sonuca gittik. Geçen hafta oynadığımız maçta eksiklerimizi gördük ve futbolcularımız bu eksiklikleri düzeltti ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ve iyi bir oyun oynadılar hepsini tebrik ediyorum. Lig uzun bir maraton gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, hiçbir takımdan çekincemiz korkumuz yok. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Haftaya da Sarıçam Kürkçüler deplasmanına Adana’ya gidiyoruz, deplasman iç saha fark etmez her maç kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımımızı destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere teşekkür ediyorum.” dedi.
SİLİFKE BELEDİYESPOR, ADANA’YA GİDİYOR
Silifke Belediyespor, ligin 4. Hafta maçında 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 14:00’da Adana deplasmanında Sarıçam Kürkçülerspor ile oynayacak.
Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kurum ve daire müdürleri, Silifkeliler ve taraftarlar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36