Mersin derbisini Silifke Kazandı

Mersin derbisini Silifke Kazandı

Mersin derbisini Silifke Kazandı

Mersin Derbisini Silifke Kazandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, ligin ilk maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Homurlu 1951 Spor’u ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Lige iyi bir başlangıç yapan ve 3 puan alan Silifke Belediyespor’un gollerini Süleyman Öztürk ve Ramazan Zengin attı. Karşılaşma öncesi kurban kesilirken, Teknik Heyet kadrosunda yer alan eski futbolcu, kaptan Mehmet Şıralı’ya hizmetleri için plaket verildi.

TAKIMIMIZI KUTLUYORUM

Karşılaşmayı tribünden takip eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, “Homurlu 1951 Spor karşısında takımımız sahadan galibiyetle ayrıldı. Yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kendi şahsım ve Belediye olarak her zaman takımımızın yardımcısı ve destekçisiyim. İnşallah takımımız daha da iyi olacak.Takımımız her şeyin en iyisine layık ve hak ediyor.” Dedi.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sezonun ilk maçında kendi taraftarları önünde galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Takımımız 45 günlük hazırlığın ardından, ilk resmi maçına Mersinimizin güzide ekiplerinden Homurlu 1951 Spor karşısına çıktı. Karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Takımımız inşallah oynadıkça ritmini bulacak. Bizleri tribünlerden destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum. Ligin ikinci maçında da Pazar günü Silifke’de Osmaniye temsilcisi Bahçespor’u konuk edeceğiz. Taraftarlarımız ve Silifkeliler bizlere her zaman olduğu gibi güvenmeye devam etsinler. Pazar günü Silifke Şehir Stadına taraftarlarımızı ve Silifkelileri bekliyoruz.”dedi.

GALİBİYET CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir, “İlk maçta kendi sahamızda oynamamızın vermiş olduğu avantajı iyi kullandık. Hava sıcaktı ve maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. İlk maçlar her zaman zordur. Futbolcularım bu sıcakta mücadelelerini verdi. Sonuçta kazanan taraf olduk. İlk maç ilk galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun camiamıza. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde bir Bahçespor maçı var ona da hafta içi iyi hazırlanıp kendi saha ve seyircimiz önünde kazanacağız.” dedi.

BANDO RENK KATTI

Mersinden gelen BandoMersin ekibi maç boyunca sporcuları ve taraftarı coşturdu. Silifke Belediyespor’un da ateşleyici gücü olan BandoMersin ekibi taraftarların da ilgi odağı oldu.

SİLİFKE YİNE EVİNDE

Silifke Belediyespor ligin 2. maçında Pazar günü saat 15:00’da Silifke Şehir Stadında Osmaniye temsilcisi Bahçespor ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36