Müthiş Geri Dönüş 3-2

İkinci Yarıda Devleşen Medcem Silifke Belediyespor, Ceyhan’ı Devirdi; 3-2

Müthiş Geri Dönüş 3-2
Haber: Mehmet Ceylan


Tribünleri dolduran 3 bin taraftarının desteğini alan Medcem Belediye Spor, Ufuk ve Necati’nin attığı 2 golle Ceyhan’ı zorda olsa yendi.

BAL liginin 5. grubunda mücadele veren Medcem Silifke Belediyespor’lider Aksaray sporu kovalıyor. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhan spor ile karşılaşan Medcem Silifke Belediyespor, 88.’ci dakikaya kadar 2-1 yenik götürdüğü karşılaşmada, son dakikada attığı gollerle maçtan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

 

SİLİFKE HALKI BİZE GÜVENSİN

 

Ceyhan spor maçından galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Şimşek, “BAL ligi yolunda bir engeli daha aştık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bugünde galip geldik ve ligde iddiamızı sürdürdük. Tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Hak ettiğimiz bir galibiyeti almanın sevincini yaşadık. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımımız inşallah bu ligde kalıcı olacaktır. Silifke tarihinde hiçbir sezon taraftarımız bu kadar muhteşem olmamıştı. Taraftarımız tribünleri doldurarak, futbolcularımız gibi yüreklerini ortaya koydular. Futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve taraftarımızı kutluyorum. Silifke halkının bize güvenmesini ve inanmasını istiyoruz. Bizim yanımızda olsunlar bizde saha içerisinde gerekeni yapacağız” diye konuştu.

 

TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCULARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM

 

“Eleştiriler eğer yapıcı olmaz ise takımımıza bir şey katmaz” diyen Şimşek, “Bu takımı buraya kadar teknik heyetimiz, futbolcularımız ile büyük Silifke taraftarlarımız getirdi. Üç yılda yaptıklarımız ortada ama bazen istenmeyen mağlubiyetler olabiliyor. Ayağa kalkmak ve tekrar bir olup birimizi yıpratacak eleştiriler yerine takımımıza sahip çıkmak zorundayız.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ligi en iyi yerde bitirecek güce sahibiz. Çünkü teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi.

 

CEYHAN MAÇINA HAFTA BOYUNCA İYİ HAZIRLANDIK

 

Ceyhan maçına iyi hazırlandıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, “Ceyhan maçına hafta boyunca iyi hazırlandık ve çalışmalarımızın karşılığını galip gelerek aldık. BAL ligi gerçekten çok güçlü takımlardan oluşuyor. Bizimde gücümüz ortada, Futbolcularımı kutluyorum. Stadı dolduran taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ligde hep birlikte, el ele vererek zorlu maçları aşacağız. Biz hedeflerimizi büyük belirledik. Yani bu kolay bir iş değil. Hedeflerimizden asla yılmayacağız. Şehre de şu mesajı veriyorum; 3 puan altın değerindedir. Herkes değerini bilsin. Başarının gelmesi içinde herkesin takıma sahip çıkması lazım. Lig uzun bir maraton İstediğimiz galibiyeti aldık. Bundan sonra yolumuz açık. Yeter ki Silifke sahip çıksın” dedi.

 

Yılmaz Özlem; “Biz takım olarak Silifke şehrine yakışanın en iyisini yapmak istiyoruz. Tabi ki zor şartlarda kurduğumuz bir takım var. Takımımız inandı, bu şehre iyi futbol seyrettirmek istiyor, başarı getirmek istiyor ve emek harcamak istiyor. Biz takım olarak, yönetim olarak gereken bütün fedakârlıkları fazlasıyla yapıyoruz. Artık bundan sonra Silifke şehrine düşüyor. Silifkeliler bize hak ettiğimiz değeri verirse bir problem kalmayacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36