Silifke, Antep’e “Gücü”nü gösterdi!

Silifke, Antep’e “Gücü”nü gösterdi!

Silifke, Antep’e “Gücü”nü gösterdi!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 11.
hafta maçında Gaziantep deplasmanında karşılaştığı Gaziantepgücüspor’u 2-1 yenerek puanını 22 yaptı. Gaziantepgücüspor karşılaşmanın 5. dakikasında 1-0 öne geçerken, Silifke Belediyespor mücadeleyi bırakmayarak İbrahim Halil Şimşek’in 53. dakika ve 60. dakika da attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı. 


TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM
Gaziantep deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yönetim kurulu olarak her zaman teknik heyetimizin ve futbolcularımızın arkasındayız. Saha da galip gelmekte var, mağlup olmakta var. Futbolcularımız sahada ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdürüyorlar. Gaziantepgücüspor’u da geriden gelip yendik. Ligde daha çok maçımız var ve sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımızla gurur duyuyoruz.”dedi. 


KAZANMA ALIŞKANLIĞIMIZ DEVAM EDECEK
Ligde son 2 haftadır geriye düştüklerini ama karşılaşmaları kazandıklarını ve kazanma alışkanlıklarının devam ettiğini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu “Her hafta oynayacağımız karşılaşmalara iyi hazırlanıyoruz. Gaziantepgücüspor maçına da çok iyi hazırlandık. Oyunun başında kalemizde golü gördük ama çabuk toparlandık. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. 2. yarıya da iyi başladık ve 10 dakika içinde 2 gol bulduk. Futbolcularımız oyunun sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor, kazanmak her zaman güzel, ilk devrenin bitimine 2 hafta kaldı, 5 Temmuz İskenderunspor ve Ceyhanspor karşılaşmalarından da galibiyetle ayrılıp seriyi sürdürmek istiyoruz.” dedi. 


SİLİFKE EVİNDE İSKENDERUN’U AĞIRLAYACAK
22 Puanlı Silifke Belediyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde Silifke Şehir Stadında 5 Temmuz İskenderunspor’u konuk edecek. 


ANAMUR VE HOMURLU KAYBETTİ
Gruptaki diğer Mersin takımlarından Anamur Belediyespor, Anamur’da karşılaştığı Araban Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Homurlu 1951 Spor, İskender’un deplasmanında 5 Temmuz İskenderunspor’a 4-2 yenildi. Anamur Belediyespor gelecek hafta Hatay deplasmanında Samandağ Gençlerbirliğispor ile mücadele ederken, Homurlu 1951 Spor ise Mersin’de Ceyhansporu konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36