Silifke Belediye spor Kulübü iddialara sert yanıt verdi

Silifke Belediye spor Kulübü iddialara sert yanıt verdi

Silifke Belediye spor Kulübü iddialara sert yanıt verdi


“Her iddia sahibi iddiasını ispat etmekle mükelleftir”

“Hukuk Mücadelemiz başlamıştır”

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediye spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediyesi Başkanı Sadık Altınok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar basın açıklamasında bulundu.

Açıklama Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Basın açıklaması Başkan Gürhan Dölek tarafından okundu.

Başkan Dölek yapılan açıklamasında şunları kaydetti: “Son günlerde ajansadana.com adlı internet sitesi üzerinden Silifke Belediye Spor kulübümüz futbol takımı teknik direktörü Muzaffer Tozlu , Kulübümüz ve Belediyemiz ile ilgili yapılmaya çalışılan algı operasyonu ve dün Adana 1954 FK yönetim kurulunun düzenlediği asılsız, dayanaksız, mesnetsiz iddialarla dolu basın açıklaması karşısında basın açıklaması yaparak kamuoyunu doğru bilgilendirmek zorunluluğu hasıl olmuştur.

Bilindiği üzere Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımımız 15.hafta karşılaşmaları sonrasında en yakın rakibinin 5 puan önünde namağlup lider konumundadır. Takımımızın sahada  gösterdiği mücadele ile elde ettiği bu konuma maalesef rakibimize gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Silifke Belediye Spor Kulübü  dün kurulmamıştır. 1964’den bu yana TFF 2.Lig , 3.Lig, Bal ligi ve yerel liglerde mücadele veren takımımızın  mazisi başarılarla doludur. Bugün de sahada gösterdiği mücadele ile bulunduğu konumu sonuna kadar hak etmektedir. Muzaffer Tozlu kulübümüzün futbol takımı teknik direktörü olup  sahada  gösterilen  mücadele ile hak edilen Başarının da mimarlarındandır. Muzaffer Tozlu , Silifke Belediye spordur, Silifke’dir, 130 bin nüfuslu güzel  Silifke’mizin futboldaki  temsilcisidir.

Her iddia sahibi iddiasını ispat etmekle mükelleftir , iddiasını ispat etmeyen, edemeyen müfteridir. Teknik direktörümüz  Muzaffer Tozlu’ya atılan iftiralar da Silifke’mize yapılmıştır. Hukukçularımız gerekli hukuki süreci başlatacaktır. Bizler de Silifke Belediyesi, MHP Silifke İlçe Teşkilatı, AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Silifke Belediye spor Kulübü ve tüm Silifke olarak bu sürecin takipçisi olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36