Silifke Belediye Spor, Son Dakika Da Güldü

Silifke Belediye Spor, Son Dakika Da Güldü

Silifke Belediye Spor, Son Dakika Da Güldü


Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen Silifke Belediyespor, Mersin deplasmanında karşılaştığı Akdenizgücü’nü 1-0 yenerken, 19 puanla liderliğini sürdürdü. Silifke Belediyespor'un golünü 90+4’de Tugay Şahin attı. Akdenizgüç'lü 3 oyuncu son dakikalar da kırmızı kart görürken, Akdenizgücü karşılaşmayı 8 kişi tamamladı.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı.

Son dakikalarda buldukları golle liderliklerini sürdürdüklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Mersin deplasmanında ilk yarı da ve ikinci yarı da takım olarak topa sahip olmada  üstün oyun kursakta bir türlü gol yollarında etkili olamadık. Rakibimiz iyi direndi, son dakika da bulduğumuz golle galip geldik çok mutlu olduk. Mersin Deplasmanın da bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."dedi.

Oyun olarak üstünlük olsa da skor üretemediklerini belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Takımımız sahada iyi mücadele etti. Maç boyunca gol yollarında etkisiz olunca son dakikalara kadar skor üretmek için çok çalıştık. Son dakika da golün gelmesi bizleri çok mutlu etti. Bu maçtan dersler çıkarıp, hafta sonu oynayacağımız Akdeniz Belediyespor maçına iyi hazırlanıp, karşılaşmayı kazanmak istiyoruz."dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise,"Futbolcularımız, Akdenizgücü karşılaşmasını nasıl olsa kazanırız diye düşündü, topa sahip olma da üstündük ama gol olmayınca iyi oyununun bir anlamı kalmıyor. Takımımızda rahatlık ve rehavet olunca son dakikaya kadar gol bulamadık. Son dakika da gol bulduğumuz için sevinçliyiz. Futbol da küçük takım büyük takım yoktur. Sahada mücadele etmezsen, hırs yapmazsan rakip seni zorlar, bu maçtan futbolcularımız dersler çıkarıp, önümüze bakacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde Akdeniz Belediyespor'u yenip puan farkını açmak istiyoruz."dedi.

SİLİFKE, AKDENİZ BELEDİYESPOR'U KONUK EDİYOR!

Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadının kışlık bakımda olmasından dolayı ligin 8. maçında 27.10.2019 Pazar günü saat 14:00 da Taşucu Şehir Stadında Akdeniz Belediyespor’u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36