Silifke Belediyespor, 7. Grupta

Silifke Belediyespor, 7. Grupta

Silifke Belediyespor, 7. Grupta

Yeni sezon hazırlıklarını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde ve Silifke Şehir Stadında sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Silifke Belediyespor’un 2022-23 sezonunda oynayacağı rakipleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2022-23 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) grubunda bu sezon 196 takımın yer alacağı Bölgesel Amatör Ligde 3 takım ile mücadele edecek olan Mersin takımları, 7. grupta yer  aldı. 7. Grupta 3 takım ile Mersin, 4 takım ile Adana, 3 takım ile Hatay, 2 takım ile Gaziantep, 1 takım ile Kilis ve 1 takım ile Osmaniye temsil edilecek. BAL 7. Grup şu takımlardan oluşuyor.  Silifke Belediyespor,5 Temmuz İskenderunspor, Adana 1954 FK, Adana Vefa, Anamur Belediyespor, Antakya Belediyespor FK,Araban Belediyespor, Bahçespor, Ceyhanspor, Gaziantepgücü, Hadırlıgücü, Homurlu 1951 Spor, Kilis Belediyespor, Samandağ Gençlerbirliğispor.

GRUBUMUZ HAYIRLI OLSUN

Bu sezon 14 takımlı 7. Grupta mücadele edeceklerini belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Yeni sezonu açtık çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. İnşallah maçlarımıza iyi hazırlanıp başarılı olmak istiyoruz. Grubumuzda bulunan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Ayrıca takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde ve Silifke Şehir Stadında sürdürdüklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir, “Yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Grubumuz belli oldu, inşallah her maçımızda başarılı skorlar almaya çalışacağız. Gruptaki takımların hepsine başarılar diliyorum. Futbolcularımızın çalışmasından, performanslarından memnunum. 2. Kamp dönemimizi 5-15 Eylül tarihleri arasında Afyon’da yapacağız Resmi maçlara kadar daha da iyi olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36