Silifke Belediyespor, Gelecekten Umutlu

Silifke Belediyespor, Gelecekten Umutlu

Silifke Belediyespor, Gelecekten Umutlu

Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen Silifke Belediyespor, çalışmalarını aralıksız sürdürürken, hazırlık maçında karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig takımlarından İdman Yurdu 1925'i 3-1 yendi.

Silifke Şehir Stadında karşılaştığı rakibi karşısında ilk yarıda ve ikinci yarıda da üstün bir futbol ortaya koyan Silifke Belediyespor, ligin başlamasına 12 gün kala umut verdi. Silifke Belediyespor'un gollerini Ramazan Zengin(2) ve Tugay Şahin attı.

Silifke Belediyespor yöneticileri karşılaşma sonrasında İdman Yurdu 1925 yönetici, teknik heyet ve futbolcularını  Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerinde akşam yemeğinde misafir etti.

Hazırlık maçı da olsa galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Takımımız sezon başından bu tarafa sıkı bir şekilde çalışıyor. Ligin başlamasına az süre kaldı, kendimizi görmemiz bakımından hazırlık maçları yapacağız. Bu kapsamda ilk ciddi maçımızı  İdman Yurdu 1925 ile yaptık ve galip geldik. Takım olarak oynan futboldan, mücadeleden memnunum. İleriki günlerde başka hazırlık maçları da yapacağız. İnşallah lige kadar daha da iyi olup hazır hale geleceğiz. Hazırlık maçı olmasına rağmen bizleri tribünden destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Futbolcularının sezon öncesi performanslarını görme açısından hazırlık maçlarının önemli olduğu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Sezon öncesi çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman dilimi kaldı. Hazırlık maçları ile takımımızın genel mana da durumunu görüyoruz. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Eylül ayında kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ligin ilk maçı olan Tarsus Belediyespor maçına kadar daha iyi olup, maçtan galip geleceğiz, bizleri hazırlık maçında tribünden destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."

Karşılaşmayı Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, eski Silifke Belediye Başkanlarından A.Sadık Avcı  ve çok sayıda taraftar izledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36