Silifke Belediyespor, ilk hafta evinde

Silifke Belediyespor, ilk hafta evinde

Silifke Belediyespor, ilk hafta evinde

2022- 2023 Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek Silifke Belediyespor’un maç fikstürü belli oldu.

HABER: ATİK CEYLAN KAÇAR

Ligin ilk maçında Silifke Şehir Stadında Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor’u konuk edecek. Silifke Belediyespor uzun bir aradan sonra taraftarı ile 2 Ekim'de kendi evinde buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

FİKSTÜRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ve Ekim ayında maçların başlayacağını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni bir hoca, yeni bir teknik heyet ve yeni oyuncuların katılımı ile güzel bir takım oluşturduk. İlk etap çalışmalarımızı Silifke’de yaptık. Takımımız 2. Etap Kamp çalışmaları için Afyon’da kamp yapıyor. İnşallah lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Fikstürümüzde belli oldu. İlk maç evimizde oynayacağız.” dedi.

İLK İKİ MAÇ SİLİFKEDE

İlk iki hafta Silifke’de oynayacak Silifke Belediyespor’un fikstürü ise şu şekilde; 1. hafta Homurlu 1951 Spor, 2. hafta Bahçe Spor, 3. hafta Adana Vefa Spor(D), 4. hafta Antakya Belediyespor FK Spor, 5. hafta Araban Belediyespor(D), 6. Samandağ Gençlerbirliğispor, 7. hafta Hadırlıgücü(D), 8. hafta Anamur Belediyespor, 9. hafta Adana 1954 FK Spor(D), 10. hafta Kilis Belediyespor, 11. hafta Gaziantepgücü Spor(D), 12. hafta 5 Temmuz İskenderunspor, 13. hafta Ceyhanspor (D) maçları oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36