Silifke Belediyespor, liderliğe devam dedi

Silifke Belediyespor, liderliğe devam dedi

Silifke Belediyespor, liderliğe devam dedi

Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediyespor, Mersin deplasmanında Koray Aydın Stadında karşılaştığı Toroslar Belediyespor’u 1-0 yenerken, 25 puanla liderliğini sürdürdü. Silifke Belediyespor'lu futbolcular  maç sonunda liderliği devam ettirmenin ve galibiyetin sevincini Silifke'den Mersin'e gelen taraftarlarıyla kutladı.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin(K), Ahmet Bağış, Mert Yarar, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Tayyip Ramazan Kara, Özcan Özdemir, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı. Silifke Belediyespor'a galibiyeti getiren golü 81.dakika da Kaptan Tugay Şahin attı.

Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek," Toroslar Belediyespor'u kendi evinde yendiğimiz için mutluyuz. Teknik Ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Çarşamba günü saat 14:00'da Silifke Şehir Stadında Tarsusgücü ile oynayacağız. Taraftarlarımızı ve sporseverleri bizleri desteklemeye bekliyoruz."dedi.

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Emeğimizin karşılığını galibiyetle aldık. Artık önümüz daha da açık, inşallah daha da iyi olacağız. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ederiz."dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise,"Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Zorlu bir maçtan galibiyetle ayrılmak güzel, çalışmaya devam edip Çarşamba günü oynayacağımız Tarsusgücü maçını da kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz."dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyesporlu yöneticiler ve taraftarlar izledi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ, TARSUSGÜCÜ GELİYOR!

Grubunda lider olan Silifke Belediyespor, ligin 10.maçında Çarşamba günü saat 14:00'da Silifke Şehir Stadında Tarsusgücü ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36