Silifke Belediyespor, Liderliğini Perçinledi

Silifke Belediyespor, Liderliğini Perçinledi

Silifke Belediyespor, Liderliğini Perçinledi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta namağlup lider Silifke Belediyespor, Mersin Arena Stadında karşılaştığı Mersin 33 FK’yı 2. Yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederken puanını 36’ya çıkardı. Silifke Belediyespor’un gollerini 63. Dakikada penaltıdan Ertuğrul Yalman ve 65. Dakikada Ömer Can Ahenk kaydetti.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

SİLİFKE, HAFTAYI KARLI KAPATTI

Silifke Belediyespor, en yakın rakipleri 2. Sırada bulunan  Adana FK’nın Erdemli’de Erdemli Belediyespor ile 1-1 berabere kalması  ve Kozanspor’un Niğde’de Niğde Belediyespor’a 4-1 mağlup olması  ile en yakın rakibi ile puan farkını 5 ve 7’ye çıkararak ligin bitimine 4 maç kala büyük avantaj yakaladı.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!

Mersin deplasmanında galip gelen takımı kutlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Öncelikle yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı 2-0’lık galibiyetten dolayı kutluyorum. Güzel bir oyunla maçımızı kazandık. İnşallah hep birlikte kalan 4. maçımızı da kazanarak playoff maçlarına gideceğiz. Orada da iyi maçlar çıkarıp profesyonel lige çıkacağız inşallah. Takımımıza bundan sonra yapacakları maçlarda başarılar diliyorum.” Dedi.

ADIM ADIM HEDEFE YÜRÜYORUZ

Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Her maçımız final maçı. Takımımız sahada iyi mücadele etti. Takım olarak inandık,  her maçımızı kazanma hedefi ile oynuyoruz. İnşallah 4 maç sonunda da ipi göğüsleyen biz olacağız. Grubumuzu şampiyon olarak tamamlayacağız. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Pazar günü Silifke Şehir Stadına taraftarlarımızı bekliyoruz.”dedi.

4 MAÇ VAR HEPSİ DE FİNAL

Mersin FK karşısında 2. Yarıda sonuca gittiklerini ve kazandıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Kazandık, mutluyuz. Ligde artık sayılı haftalar kaldı. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ligde artık 4 maç kaldı. Bu saatten sonra kalan 4 maçta rakiplerin ne yaptığı önemli değil bizim ne yapacağımız önemli. Onun için 4 maçımızı da kazanıp lider bitirmek istiyoruz. Bu hafta sonu Erdemli Belediyespor ile Silifke Şehir Stadında karşılaşacağız. Bu maça da iyi hazırlanıp taraftarlarımızın da desteği ile maçı kazanacağız. Takımımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

ERDEMLİ, SİLİFKE’YE GELECEK

Ligin 15. Hafta Maçında Silifke Belediyespor, 13 Mart 2022 Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79